dilluns, 22 de febrer del 2016

Comunicat oficial de la penya @CanyerosLlagos de la U.E.Llagostera

"Els imperis no necessiten ajudes per poder guanyar a l'equip d'un poble (Llagostera) que els té molt ben posats".
Primer de tot, ens volem presentar. Sóm la penya Canyeros, una de les penyes oficials que té la U.E.Llagostera.
Normalment, a tots els equips els beneficïen i els perjudiquen. A alguns els perjudicaràn una mica més i als altres els beneficiaràn una mica més...
Però la balança sempre sol estar bastant anivellada. Amb nosaltres NO!
Reconeixem que a la jornada 3 contra l'Alavés, ens van beneficiar, pitant-nos un penal a favor per mans i amb la conseqüent expulsió del jugador de l'Alavés. No eren ni mans, ni penal, ni expulsió.
A partir d'aquella jornada, no ens han beneficiat més. Quan diem "beneficiat", ens referim a errades molt grans, però a favor nostre. No n'hi ha cap més. per contra, la nostra balança s'ha decantat i molt cap al costat on ens perjudiquen.
Entenem que els àrbitres i els seus assistents, es puguin equivocar en algunes jugades puntuals. Són persones com tots i també poden fallar.
El que no pot ser, és que en el cas de la nostra U.E.Llagostera, l'error sempre sigui en benefici de l'equip rival.
Fa poc, vam fer la campanya #ProuJaDeRobarAlLlagostera al twitter. Si voleu (us recomanem que ho feu), hi podeu entrar. Allà hi veureu els videos amb tot el reguitzell d'errades en contra, que ens han tret punts o han evitat que en sumessim algún més (que al cas, ve a ser el mateix). A part de les jugades on ens han perjudicat, n'hi volem afegir 2 més.
1- Una sanció de 2 partits al nostre jugador Alberto Escassi, que amb el reglament a la mà, hauria d'haver sigut d'un partit. Al final, tot i la reclamació del club, la sanció va ser de 2 partits.
2- L'errada d'ahir a Tenerife, és la que ens ha fet acabar la paciència. És veritat que l'equip va sortir adormit i va rebre 2 gols en 20 minuts. Però a partir del 2-1 d'Imaz, el partit va canviar. Vam anar a buscar el triomf i no vam tenir sort en la definició. Justament, quan si la vam encertar, amb un gol de Benja al minut 89 (es veu clarament que la pilota entra), ni l'àrbitre, ni l'assistent van donar el gol i com és normal, molts jugadors de la U.E.Llagostera es van quedar parats i protestant al col.legiat. El porter del Tenerife, molt intel.ligentment, va sacar ràpid amb la mà, deixant sol a Suso, que va marcar. Vam passar del possible 2-2 al definitiu 3-1. Sense temps per més, es va acabar el partit i ens vam quedar (com sempre últimament) amb cara de tontos i a 6 punts de la salvació.
Dit això, potser si que és veritat que hem perdut ALGUNS punts per culpa nostra. Però també n'hem perdut MOLTS per errors que no són nostres. Sembla que al darrera de tot això, hi hagi una mà negra.
Una mà negra, que no vol que la U:E:Llagostera estigui jugant a la Lliga Adelante (2a divisió A).
És per això, que ja no aguantem més injustícies i volem tornar a alçar la veu perquè se'ns escolti.
Per nosaltres i per a tota l'afició llagosterenca, és un SOMNI ser on estem i no volem que ens el ROBIN.
No demanem que ens ajudin. Només demanem que ens tractin amb el mateix RESPECTE que a tots els altres equips.
Us convidem a tots a escoltar l'himne de la nostra U.E.Llagostera, fet per la orquestra Diversiones.
Comença així:
"Com en la història d'Astèrix i els gals,
en un indret de la península,
hi ha un poble que els té molt ben posats,
contra els imperis no té por de lluitar...".
A partir d'aquí reflexioneu, siusplau...
Ens encanta lluitar i competir contra grans imperis, però en igualtat de condicions.
Sóm petits però no tontos...
#ProuJaDeRobarAlLlagostera.

Atentament, Penya Canyeros Llagostera.

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada

Escriu aqui