dimecres, 31 d’agost del 2016

"Vivi segueix les passes de Manel cap al Llagostera".Article de @lesportiucat

Vivi segueix les passes de Manel cap al Llagostera

Col·laboració. El Girona cedeix un segon jugador a l'equip d'Oriol Alsina, que ja tindrà diumenge el migcampista bescanoní a la seva disposició

Vivi, en el partit de pretemporada disputat al camp del Sabadell. Foto: EDUARD DURAN.
1
Quan el Llagostera va jugar-s'ho tot en els últims minuts del derbi de fa dues temporades per intentar sumar un punt que no li hauria servit per a res però que hauria fet molt i molt la guitza al Girona (l'equip de Pablo Machín hauria perdut definitivament el tren de l'ascens directe a primera), a Montilivi van arrufar el nas preguntant-se què buscaven realment els veïns. Semblava el tret de sortida d'una agra rivalitat, però al final tot va quedar en una anècdota perquè el Girona va conservar l'1-0 i va continuar somiant fins al maleït partit contra el Lugo.
De fet, la bona entesa ha estat una constant entre els dos clubs i especialment entre els dos entrenadors, Pablo Machín i Oriol Alsina, molt bons amics. Ahir el Girona i el Llagostera van concretar un nou acord, que ha estat la cessió d'Albert Vivancos, Vivi, que jugarà en l'equip llagosterenc com a cedit fins a final de curs. Vivi segueix les passes del davanter Manel Martínez, que també va fer el pas d'una entitat a l'altra. I fa pocs dies el davanter Rafa Jordà, en unes declaracions a aquest diari, va afirmar que l'entrenador del Girona havia estat clau a l'hora de fer-lo decidir de fitxar pel Llagostera. La primera gran operació, però, va ser l'estiu passat, quan el Girona va pagar 180.000 euros al seu rival pel fitxatge del central Pedro Alcalá.
El trampolí definitiu?
Les dues aparicions a segona A de Vivi amb el Girona han estat simbòliques: vuit minuts a Còrdova amb Ricardo Rodríguez la temporada 2013/14 i un minut a San Mamés amb Pablo Machín a la banqueta en el primer partit de lliga del curs passat. A segona B, en canvi, el bescanoní ja ha alçat la veu. Va marxar en el mercat d'hivern de la temporada 2014/15 cap a l'Hospitalet i va acabar jugant a molt bon nivell (21 partits). En la lliga passada Vivi també va sortir al gener cap a un gran club, l'Hèrcules. Va tenir la desgràcia d'enllaçar tres lesions que el van tenir gairebé quatre mesos fora de combat, però quan va poder jugar va ser indiscutible per a Vicente Mir, que el va alinear en els quatre últims partits de lliga i els sis de fase d'ascens a segona A.
Amb contracte amb el club de Montilivi fins al juny del 2018, Vivi afronta ara la tercera cessió amb l'esperança que el Llagostera sigui el trampolí definitiu cap a la primera plantilla del Girona. Aquest curs la intenció ja era quedar-se sota la disciplina de Pablo Machín, però la competència ha augmentat perquè, a banda de no haver-hi baixes al centre del camp, la incorporació de Portu (Albacete) ha afegit encara més nivell. De fet, un dels capitans, Eloi Amagat, que a l'estiu va renovar per dues temporades, no ha entrat en cap de les dues primeres convocatòries. A més, durant la pretemporada Pablo Machín no ha utilitzat Vivi com a mig centre, sinó com a central.
Molts pretendents
Durant el mes de juliol Vivi va despertar l'interès de mig grup tercer de segona B i d'altres equips, com ara el Múrcia. L'expectativa de quedar-se a Montilivi va fer que molts d'aquests clubs que el pretenien enfoquessin altres objectius, cosa que va provocar que se li anessin tancant portes. Un dels últims a interessar-se per Vivi va ser el València, però no li ha pogut fer lloc al filial perquè tenia totes les fitxes plenes. Va ser un revés per al bescanoní, que ja s'havia decidit a provar sort al conjunt valencià.
L'únic club que no ha perdut l'interès per Vivi ha estat el Llagostera, que té coix el doble pivot (Marc Martínez no té una parella clara: Alsina hi ha fet jugar Setti i Masó) i que finalment s'ha endut el bescanoní, que ja podria debutar diumenge a casa contra el Saguntí.

EL PRIMER “NEGOCI”

L'estiu passat el Girona ja va pagar 180.000 euros al club llagosterenc per Pedro Alcalá

DESTÍ ESCRIT

Tenia molts pretendents fins fa poc, però les portes se li van anar tancant

TERCERA CESSIÓ

Vivi confia que el Llagostera sigui el trampolí definitiu cap al primer equip del Girona
Darrera actualització ( Dimecres, 31 d'agost del 2016 02:00 )
Publicat a

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada

Escriu aqui