dimarts, 13 d’octubre del 2015

El triomf fora de casa, una assignatura pendent

Article de @lesportiucat

Un sol punt. El Llagostera només ha pogut sumar un empat en els quatre partits que ha jugat fins ara fora de casa. Tot i encaixar derrotes per la mínima en tres enfrontaments, l'equip perd prestacions

Jordi Masó, Pitu i Juanto, a remolc de l'atac comandat per Arana, en una acció del partit disputat a l'Iberostar Estadi contra el Mallorca Foto: ULTIMA HORA.
1
El Llagostera va caure derrotat per la mínima al camp del Mallorca en la darrera jornada de lliga disputada. El conjunt dirigit per Oriol Alsina no està fi lluny del Palamós-Costa Brava, i és que els llagosterencs només han sumat un punt dels dotze possibles a domicili –a Montilivi contra el Girona (2-2)–. Els números, però sobretot les sensacions que l'equip gironí transmet a camp contrari, disten molt de les prestacions i fins i tot la contundència que ha demostrat en dos dels quatre partits disputats davant la seva afició: “Hem perdut tres partits per la mínima i en situacions estranyes. A Lugo, per una genialitat d'un rival en el temps afegit; a Albacete, després d'un penal que no era, i a Mallorca, ens va perjudicar un gol anul·lat a Juanjo del tot legal”, comentava Oriol Alsina en acabar el matx a l'Iberostar Estadi, i admetia una falta d'encert preocupant dels seus homes a domicili: “Si l'encert que hem tingut a casa l'haguéssim tingut a fora, aniria tot molt millor. Aquest any ens costa mantenir la porteria a zero, ens falta intensitat per poder puntuar a fora”, afegia Alsina.
Els mateixos jugadors del Llagostera són conscients que l'adaptació a l'estadi Palamós-Costa Brava ha arribat a cotes elevades després d'un curs complet. I és que les dimensions reduïdes del terreny de joc són un contratemps per a molts rivals: “És difícil sortir sempre com el dia de l'Elx. A casa, sabem que podem anar forts i amb més intensitat, perquè hi ha més disputes en unes dimensions concretes del terreny”, explicava Juanjo, substituït contra el Mallorca en el descans per un fort cop al seu turmell malmès.
Un dels jugadors que més van patir per les grans dimensions de l'estadi del Mallorca va ser Samu de los Reyes, amb molta feina, a conseqüència del joc profund dels balears: “És cert que l'equip pateix, però en camps com aquest es pot arribar a entendre. Fins i tot, si s'ha de patir, és preferible fer-ho fora de casa que davant la nostra afició”, analitzava el lateral esquerre del Llagostera, que en el gol mallorquí no va poder fer res per evitar la centrada de la mort, mai millor dit, del lateral Company.

ENCARA SORT

Lugo-Llagostera
1-0
Abel Molinero (93')
Albacete-Llagostera
1-0
Jona, de penal (38')
Girona-Llagostera
2-2
Granell (25') i Jairo (71') / Imaz (50') i Juanto (85')
Mallorca-Llagostera
1-0
Sissoko (67')
El Llagostera ha guanyat de manera còmoda l'Alavés (3-0) i l'Elx (4-1) com a local
És cert que l'equip pateix, però en camps com el del Mallorca es pot arribar a entendre
Samu de los Reyes
lateral del llagostera
A casa, sabem que podem sortir amb més intensitat perquè hi ha més disputes concretes
Juanjo Expósito
davanter del llagostera
Ens costa molt mantenir la porteria a zero, ens falta intensitat per poder puntuar a fora
Oriol Alsina
entrenador del llagostera
Darrera actualització ( Dimarts, 13 d'octubre del 2015 02:00 )
Publicat a

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada

Escriu aqui