dijous, 28 de gener del 2016

“Una victòria ho canvia tot”. Article de @educiu i @Gfreixa a @lesportiucat

“Una victòria ho canvia tot”

La solució. El central Jorge Garcia, titular els dos últims partits, destaca la necessitat de tornar a guanyar per aixecar la moral de l'equip

Jorge Garcia Foto: LOF.
1
El Llagostera va tornar ahir a l'activitat amb un entrenament a Palafrugell per començar a preparar el partit de dissabte contra el Lugo, l'exequip de Jorge Garcia abans que l'asturià aterrés a Llagostera el curs passat. El central asturià no amaga que la plantilla passa per un moment complicat per culpa dels mals resultats (1 punt dels últims 21) i destaca que només una victòria pot aixecar els ànims de l'equip, ara mateix força malmesos.
“Necessitem un triomf per alliberar-nos i per aixecar una mica la moral, ja que després d'una ratxa de derrotes seguides és normal que estigui baixa. Una victòria ens donaria més confiança i ho veuríem tot d'una altra manera”, explica Jorge, que tot i la mala situació de l'equip està convençut que s'aconseguirà revertir la situació: “Penso que hi ha plantilla per salvar-nos, però només podrem créixer quan tornem a sumar de tres en tres.”
En l'aspecte personal, Jorge està vivint una temporada amb molts alts i baixos, sobretot pel que fa a participació (697 en total repartits en 9 partits), però ha recuperat el lloc en l'onze titular en els dos últims partits, en part gràcies a les baixes que acumula l'equip a l'eix de la defensa. “He tornat a jugar després d'un temps sense comptar gaire, però ara és igual qui jugui, el més important és que el Llagostera salvi la categoria”, va concloure el central.

LES REACCIONS

Necessitem guanyar per alliberar-nos i per aixecar la moral, que després d'una ratxa de derrotes és normal que estigui baixa
Una victòria ens donaria confiança i ho veuríem tot diferent. Hi ha equip per salvar-nos
Jorge Garcia
central del llagostera

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada

Escriu aqui