dissabte, 30 de gener del 2016

Natalio: “Crec en el projecte i que això es pot salvar”. Article de @Gfreixa a @lesportiucat

Natalio: “Crec en el projecte i que això es pot salvar”

El Llagostera va presentar ahir Natalio a Palamós, en una roda de premsa marcada pel to optimista que va desprendre el nou jugador llagosterenc. El davanter de Canals va ser contundent a l'hora d'analitzar la situació del seu nou equip i per què s'havia decantat per la proposta blaugrana. “Tenia ofertes de l'estranger però no volia marxar. El Llagostera em va demostrar el seu interès des del primer moment. Crec en el projecte i també crec que això es pot salvar”, va remarcar Natalio, que arriba a la Costa Brava després d'una etapa de quatre temporades i mitja a Sòria.
El repte del gol
Natalio arriba per reforçar una zona, l'atac, que té un dèficit de gols important aquest curs. Sobre el fet que ell pugui corregir aquesta situació, la resposta del davanter també va ser determinant: “A l'equip li falta guanyar partits, i si això passa a mi tant em farà qui marqui. Sempre he fet gols i n'intentaré fer aquí. Tot l'equip ha d'ajudar en aquesta situació.” El davanter va assegurar que se sent més còmode jugant en la punta d'atac que a la banda, i va comentar que en el procés d'adaptació l'està ajudant molt Juanjo, amb qui va coincidir una temporada al Numància.
Natalio fitxa pel Llagostera fins a final de curs amb opció de continuar un any més en funció dels resultats de l'equip. Alsina ja va confirmar que demà serà a la banqueta. “Està a punt per jugar, i amb les baixes que tenim és fins i tot una opció per ser titular”, va explicar el tècnic blaugrana.

ELS PROTAGONISTES

Sempre he fet gols i intentaré fer-ne aquí. Per fer-ne, tot l'equip ha d'ajudar a crear ocasions
Natalio Lorenzo
davanter del llagostera
És un luxe tenir un jugador de la seva experiència. És un perfil de davanter molt complet
Gerard Escoda
secr. tècnic del llagostera

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada

Escriu aqui