dissabte, 16 de juliol del 2016

"Competència extrema". Article de @educiu a @lesportiucat

Competència extrema

2a divisió B. El Llagostera presenta Marc Fernández, Robert Simón i Rubén Martínez, tres extrems que pugnaran entre ells per la titularitat


Marc Fernández, Robert Simón i Rubén Martínez, amb la samarreta del Llagostera Foto: M. LL.
1
El Llagostera continua amb la roda de presentacions dels nous fitxatges. Ahir va ser el torn de Marc Fernández, Robert Simón i Rubén Martínez, tres extrems que arriben al club il·lusionats amb el nou projecte i que aquesta temporada competiran entre ells per la titularitat. “Tenen característiques similars, però al mateix temps diferents. Poden variar de banda, jugar per fora i per dins i tots tres tenen gol, un aspecte que buscàvem per no centralitzar la faceta golejadora només en els punta, que en el dia d'avui encara no han arribat”, explica el secretari tècnic, Gerard Escoda, referint-se als 9, 8 i 4 gols que van marcar el curs passat Fernández (Sabadell), Martínez (La Hoya Lorca) i Simón (Espanyol B), respectivament.
“Em va atraure sobretot el projecte que s'està fent, amb bons fitxatges. La segona B és una categoria molt difícil, amb equips molt bons, però crec que estem formant un bon equip”, va comentar Marc Fernández, que, en to de broma, va afirmar que no l'espanta la competència dels seus companys: “Jugarem tots tres. Sempre he tingut competència i sempre és bona.” En la mateixa línia va expressar-se Robert Simón, que torna al club amb el qual va debutar a segona A fa dues temporades. “A l'Olot i l'Espanyol B he acumulat molts minuts, que era el que necessitava, i això m'ha donat més tranquil·litat per jugar. El Llagostera està fitxant el millor de cada casa i crec que es pot aspirar al màxim, tot i que haurem de demostrar-ho al camp.” Finalment, Rubén Martínez també va destacar la importància d'haver fitxat per un equip cridat a ser a la part alta de la classificació: “Quan em van trucar no m'ho vaig pensar, és un projecte molt seriós i molt important.” Pel que fa a la relació contractual, Marc Fernández i Robert Simón signen per dos cursos, mentre que Rubén Martínez només per un.

ELS PROTAGONISTES


La segona B és una categoria molt difícil, amb equips molt bons, però crec que estem formant un bon equip
Marc Fernández

A l'Olot i l'Espanyol B he acumulat molts minuts, que era el que necessitava, i això m'ha donat més tranquil·litat
Robert Simón

Quan em va trucar el Llagostera no m'ho vaig pensar, penso que és un projecte molt seriós i important
Rubén Martínez

Gila i Rovirola, a un pas de rescindir i anar a l'Albacete


Després que dimecres es fes oficial el fitxatge de Nuha Marong per l'Osasuna B, el Llagostera podria perdre en les pròximes hores Eloy Gila i Marc Rovirola (també estan representats per Marc Bernaus), que tenen un acord força avançat amb l'Albacete. D'altra banda, Oriol Alsina va afirmar que estava “molt satisfet” amb els primers fitxatges, tot i que encara pensa reforçar l'equip en gairebé totes les línies: “Volem un porter, un pivot defensiu, dos puntes, un mitjapunta, un central...”
Darrera actualització ( Divendres, 15 de juliol del 2016 02:00 )
Publicat a

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada

Escriu aqui