diumenge, 13 de desembre del 2015

Oriol Alsina:“Els àrbitres ens han trastocat”. Article de @lesportiucat

“Els àrbitres ens han trastocat”

Oriol Alsina. Entrenador del Llagostera

Alsina, ahir al Nuevo Arcángel Foto: CORDOBA DEPORTE.
1
Després de la derrota contra el Còrdova Oriol Alsina es va mostrar molt indignat amb el tracte arbitral rebut pel seu equip al
Nuevo Arcángel. “Hem fet un bon partit, però una vegada més ens han condicionat, som l'equip petit. En la primera part hi ha hagut un penal claríssim sobre Imaz que no han assenyalat, i l'1-0 ve precedit d'una jugada claríssima que era córner a favor nostre. Són petites decisions, com les faltes, totes en contra nostre, i moltíssimes coses més, que acaben fent sortir de polleguera els nostres jugadors, ens han trastocat”, va explicar. L'entrenador del Llagostera va continuar arremetent amb duresa contra l'equip arbitral: “Ja ens ha passat en altres partits, els àrbitres fan la seva feina, però pel que sembla amb nosaltres és més fàcil xiular. No entenc certes situacions, però al final hi ha les imatges i els mitjans de comunicació, i és que si no ho dius sembla que siguis el tonto de la pel·lícula. Entenc que no hi ha mala fe de la seva part, però els errors en contra nostre són continus.”
Content amb el treball
Després de desfogar-se a gust amb els àrbitres Oriol Alsina va valorar positivament la feina feta pels seus jugadors tot i la derrota. “Hem fet un dels millors partits a fora, si no el millor. Hem fet un pas endavant i el més important és que les sensacions són millors i que hem tingut les nostres ocasions, fins i tot jugant amb inferioritat numèrica. Hem competit bé, lluitant fins al final, però no ha pogut ser”, va comentar. Alsina també va explicar els canvis tàctics introduïts en l'equip: “Teníem moltes baixes i hem posat un trivot al mig del camp, volíem tenir la possessió de la pilota i ho hem aconseguit, i no oblidem que jugàvem contra el Còrdova, el líder destacat. Al davant hem posat Benja en lloc de Chumbi i també teníem Imaz jugant per dins, mentre que en la segona part hem donat entrada a Giva per buscar més velocitat. Amb el resultat en contra havíem d'arriscar i hem aconseguit generar superioritats, però no hem obtingut el premi.”

EL COSTAT POSITIU

“És un dels millors partits a fora, si no el millor. Hem tingut ocasions fins al final, fins i tot jugant amb deu”

LES QUEIXES

“En la primera part hi ha hagut un penal sobre Imaz i abans de l'1-0 era córner a favor nostre”

EXPLOTA

“Som l'equip petit i pel que sembla amb nosaltres és més fàcil xiular. No entenc certes situacions”
Darrera actualització ( Diumenge, 13 de desembre del 2015 00:00 )
Publicat a

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada

Escriu aqui