dijous, 17 de desembre del 2015

"Per Saúl García, s'haurà de picar molta pedra". Article de @lesportiucat

Per Saúl García, s'haurà de picar molta pedra

Opció. Tant el Deportivo com el jugador estan disposats que surti cedit. El salari i ser protagonista, clau per decidir la destinació

Oriol Alsina va deixar clar en la roda de premsa a la Corunya que la prioritat –tot i que no l'única opció– del Llagostera per cobrir el lateral esquerre és Saúl. El jove de 21 anys és a l'agenda dels blaugrana des de l'estiu, quan ja en van demanar la cessió sense èxit. Ara, amb Saúl inèdit en la lliga, l'entorn del jugador té clar que una cessió és l'única manera de continuar creixent i la mirada se centra en diversos clubs de 2a A.
En la sortida de Saúl hi ha variables que afavoreixen el Llagostera i d'altres que el perjudiquen: d'una banda, a Palamós, el càntabre tindria protagonisme assegurat, ja que en el primer tram de temporada Alsina ha comptat exclusivament amb Samu com a lateral esquerre: “Al Deportivo li oferim l'opció que un jugador seu s'asseguri minuts i creixement esportiu”, va remarcar el secretari tècnic Javi Salamero, present dimarts a la Corunya. I és que l'experiència dels jugadors cedits a Llagostera és força positiva, com demostren els casos de Samu de los Reyes (Còrdova) i, sobretot, Sergio León (Elx).
Per diners, perdut
Per contra, el club blaugrana té clar que si el Deportivo tria el club que li paga un tant per cent més elevat del salari del jugador, la cosa serà molt complicada: “És un sou de primera divisió, alt per a qualsevol club de segona i encara més per al Llagostera; apel·lem a la bona voluntat del Deportivo i les ganes del jugador d'anar a un lloc on segur que creixeria i seria important”, va explicar Salamero, que es troba immers de ple en la recerca de reforços.

EL PROTAGONISTA

Apel·lem a la bona voluntat del Deportivo i les ganes del jugador d'anar a un lloc on segur que creixeria i seria molt important
És un perfil que vam intentar portar a l'estiu i no va poder ser. No ha tingut minuts a primera
Javi Salamero
sec. tècnic del llagostera
Darrera actualització ( Dijous, 17 de desembre del 2015 02:00 )
Publicat a

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada

Escriu aqui