dijous, 17 de desembre del 2015

"Tothom ben entonat". Article de @lesportiucat

Tothom ben entonat

Rotacions efectives. En aquest inici de mes, amb quatre partits, Alsina ha donat la titularitat a 22 futbolistes i no hi ha hagut alts i baixos en el rendiment

Quan tot just s'arriba a la meitat del desembre ja es pot assegurar que l'últim mes del calendari està sent d'allò més exigent per al Llagostera. Els d'Alsina han disputat quatre partits en poc més de quinze dies, entre els quals tres desplaçaments, a Oviedo, Còrdova i la Corunya. Pel que fa a resultats, el mes no està sent gaire bo –tres derrotes i un empat estèril en la copa– però en canvi les sensacions sí que són positives. I és que el cos tècnic llagosterenc ha hagut de fer moltes rotacions per afrontar tants partits seguits amb moltes baixes, i una clara mostra d'això és que amb només quatre enfrontaments ha donat l'oportunitat de ser titulars a 22 integrants d'una plantilla de 26 efectius.
Línia contínua
En espera del més important, els bons resultats, el club llagosterenc sí que ha pogut comprovar que pot comptar amb una llista llarga de futbolistes sense que el rendiment de l'equip caigui en picat. Aquest fet ha quedat ben clar en els partits de copa que el club de la Costa Brava ha disputat contra el Deportivo. Tant en l'anada com en la tornada, Oriol Alsina va introduir fins a vuit canvis respecte al darrer duel de lliga i la plantilla sempre va donar la cara.
Ara, amb la permanència com a únic objectiu per endavant, la competitivitat i competència que hi ha per cada posició del camp s'ha de focalitzar a fer augmentar el nivell global de l'equip. La primera ocasió en què les sensacions del desembre s'han de materialitzar en forma de punts serà aquest diumenge contra el Mirandés: “A fora hem fet bons partits però no hem obtingut bons resultats. A casa, sí que més enllà de jugar bé també hi obtenim punts i ho hem de mantenir contra el Mirandés. És una autèntica final”, remarcava després del duel a la Corunya un dels futbolistes que més partits han jugat aquest desembre, tres, com és Aimar, però que haurà de descansar per culpa de l'expulsió que va rebre a Còrdova.
El que sembla ben clar és que en espera que tornin efectius que estan lesionats –Eloy Gila, Emilio i Juanjo podrien reaparèixer– Oriol Alsina tornarà a poder triar i remenar entre un bon reguitzell de jugadors en bona forma i que per sobre de tot volen revertir la situació.
LLAGOSTERA-DEPORTIVO
René, Ríos, Jorge, Fran Cruz, Masó, Jordi López, Escassi, Eloy Gila, Juanto, Benja i Juanjo.
OVIEDO-LLAGOSTERA
S'estrenen com a titulars:
Aimar, Chus, Samu, Tito, Pitu, Querol, Chumbi i Imaz (introdueix 8 canvis).
CÒRDOVA-LLAGOSTERA
Ningú s'estrena com a titular.
Es fan quatre canvis en l'onze respecte de l'últim partit de lliga: Masó, Samu, Fran Cruz i Ríos Reina.
DEPORTIVO-LLAGOSTERA
S'estrenen com a titulars:
Ratti, Giva i Mosquito (torna a introduir 8 canvis respecte de l'últim onze titular).

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada

Escriu aqui