dilluns, 5 de setembre del 2016

"Tres punts alliberadors". Article de @educiu a @lesportiucat

Tres punts alliberadors

Llagostera. La victòria contra l'Atlètic Saguntí, la primera del curs, dóna confiança al conjunt llagosterenc, en el qual van debutar Vivi i Samu San José

Valentín Merchán, protegint la pilota Foto: JOAN SABATER.
1
El Llagostera va assolir dissabte contra l'Atlètic Saguntí la primera victòria de la temporada (2-0). Va ser un triomf treballat que si bé no serà recordat com un dels més vistosos de la història sí que va servir perquè els llagosterencs s'alliberessin i agafessin confiança amb vista al futur. El duel, decidit en la segona meitat amb dos gols de Marc Fernández, va deixar clar que el Llagostera va fent passos endavant, com també que encara li falta una bona dosi d'acoblament en pràcticament totes les línies. En aquest sentit el conjunt dirigit per Oriol Alsina està intentant trobar una identitat pròpia que només s'aconseguirà amb el pas de les jornades i amb la interacció entre els nous jugadors, alguns d'ells arribats durant les últimes setmanes. És el cas d'Albert Vivancos Vivi, cedit pel Girona dimarts passat, que contra l'Atlètic Saguntí ja va debutar amb el Llagostera, com també Samu San José, ja plenament recuperat dels problemes físics.
“Fa pocs dies que sóc aquí, però m'he integrat molt bé a l'equip, els companys m'ho han posat molt fàcil. He tingut la sort de debutar i, a més, hem aconseguit la victòria, així que tot ha anat bé”, afirma Vivi, que va substituir Marc Martínez en el doble pivot a un quart d'hora del final del matx.
També va mostrar-se molt satisfet amb el debut Samu, que va rellevar el lesionat Diego Jiménez poc després de la represa. “A poc a poc m'he anat adaptant i coneixent els companys, he tingut bones sensacions i jugar m'ha servit per minimitzar el dèficit d'aquestes setmanes que he estat aturat”, comenta el central.
Després de Vivi i Samu ja només queden per debutar tres jugadors amb fitxa del primer equip: el porter Nico Ratti, el migcampista Pol Calvet i el davanter Jorge Shafa, aquests dos últims fitxats l'últim dia de mercat.
El Llagostera tindrà aquesta setmana dos partits a fora, dimecres vinent al feu del Racing de Santander (copa) i el cap de setmana al camp de l'Hèrcules.

ELS PROTAGONISTES

He tingut la sort
de debutar i, a més, hem aconseguit la victòria, així que tot ha anat bé
Albert Vivancos ‘Vivi'
migcampista del llagostera

A POC A POC

Al Llagostera encara li falta fluïdesa i definició, però ja s'ha tret l'espina del triomf
He tingut bones sensacions i m'ha servit per minimitzar el dèficit d'aquestes setmanes aturat
Samu San José
central del llagostera
Ratti, Pol Calvet
i Shafa són els
tres jugadors del primer equip que falten per debutar
Darrera actualització ( Dilluns, 5 de setembre del 2016 02:00 )
Publicat a

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada

Escriu aqui