dilluns, 5 de setembre del 2016

"El debut somiat". Article de Raul Sanz a @elconvocat

U.E. Llagostera ‘B’ 2-0 U.E. Tona

El Llagostera comença de la millor manera possible i fa història amb la primera victòria a Primera Catalana
Raul Sanz

Raul Sanz

Redactor
El que havia de passar. Un equip treballa tot l’estiu i durant la pretemporada, per arribar al primer matx de la temporada amb les millors condicions possibles, i guanyar-lo. No podia haver començat d’una forma millor.
I ho va fer gràcies a dues jugades clau a la segona meitat. Tanmateix, a la primera, el partit va ser intens, sense un dominador clau. Ambdós conjunts buscaven un joc directe, amb pilotes llargues. La calor, i les desenes de vegades que s’aturava el joc va fer impossible que cap dels dos marxés al descans amb avantatge al marcador.
Ara bé, a la segona part, el partit va agafar un altre color. Ja no es buscaven pilotes a l’espai amb grans desplaçaments alts, sinó que la pilota se sentia atreta per la gravetat i només volia rodar per la gespa.
Als segons 45’, el Llagostera B va ser premiat amb la continuïtat que no van trobar als primers. Els de Triadú, s’havien que havien de posar una marxa més. I així ho van fer. Unes mans del rival, va provocar que Peke (58’), avancés als blaugranes des dels onze metres. En alguns instants el partit seguia travat; i no va ser fins al final quan, en un contraatac, Carlos Martínez (85’) certificava el 2-0 amb una vaselina i trencava qualsevol opció amb la qual somiés el Tona, que acabava el partit bolcat sobre l’àrea local.
Així doncs, el Llagostera B ha iniciat el camí per la Primera Catalana amb un gran resultat. I no serà un equip que anirà donant passes petitetes, amb por de la nova categoria. Ja ha fet la primera passa, i ha estat forta i valenta.
FITXA TÈCNICA – PRIMERA CATALANA I
LLAGOSTERA B: Pol Busquets,  Zamorano (Ferrer, 46’), Maynau, Gelmà (Sanku, 83’), Pol Gómez, Carlos Martínez (Martínez, 87’), Pol Mitjà, Peke, Soufiane (Espuña, 46’), Maymi (Barco, 72’), Pol Tarrenchs.
TONA: Fran, Aitor, Fuentes (Muntada, 60’), Vestit, Tuneu (Margenet, 67’), Eloi, Mendoza (Salarich, 67’), Pol, Baruc, Juvanteny (Roca, 60’), Pla.
GOLS: 1-0 (Peke, 58’); 2-0 (Carlos Martínez, 85’).
ÀRBITRE: Acevedo Dudley.
TARGETES: Maymi, Peke, Gelmà, Pol Mitjà i Sanku, per part del Llagostera B; Vestit, Tuneu, Baruc, Pol i Aitor, per part del Tona. Va expulsar de manera directa al visitant Fuentes, a la banqueta.

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada

Escriu aqui