dilluns, 5 de setembre del 2016

"El Llagostera desperta". Article de Raul Sanz a @elconvocat

U.E. Llagostera 2-0 C.A. Saguntino

Amb un doblet de Marc Fernández, els d’Alsina aconsegueixen la primera victòria de la temporada

Raul Sanz

Raul Sanz

Redactor
A la tercera va la vençuda. Finalment, i després de dues jornades en les quals et quedes amb un mal sabor de boca, el Llagostera es va imposar a un At. Saguntí que s’enfonsa encara més a la taula. Gràcies a això, el Llagostera escala algunes posicions.
Ho van deixar tot per la segona meitat
Com ja se sabia, ambdós equips sortien al terreny de joc amb (gairebé) l’obligació d’endur-se els tres punts. Venien necessitats d’aixecar-se i pujar esglaons a la classificació amb urgència.
Als primers 45’, es va notar aquesta por o nerviosisme. El conjunt local va ser el clar dominador de la pilota, però amb cada jugada ofensiva que intentava, es topava amb la defensa visitant.
El resultat haguria canviat si no fos perquè l’àrbitre hagués aixecat el banderí, indicant, així, posició antireglamentària de Marc Fernández. La decisió va ser la correcta perquè l’extrem blaugrana, després d’una bona triangulació amb Pablo Sánchez, estava situat per darrere la defensa rival.
Un protagonista: Marc Fernández
Els jugadors van sortir dels vestuaris, sabent que tenien tres quarts d’hora per donar el gol al seu equip que certifiqués la victòria. Diego Jiménez va marxar del terreny de joc lesionat; això va significar el debut de San José sota les ordres d’Alsina.
El Llagostera va seguir mantenint la possessió de pilota, però aquesta vegada els atacants locals van estar molt més actius. Merchán –un dels millors del partit– no va parar de buscar perill a través de la banda. En una d’aquestes arribades, la pilota li va caure a Marc Fernández (66’), qui va etzibar un xut a l’esquadra de la porteria, fent impossible l’intent d’aturada de Lluna.
Alsina sabia de bona mà que el partit no estava sentenciat. A la primera jornada, l’equip també guanyava 1-0 però l’Espanyol B els va sorprendre pocs minuts abans de finalitzar el matx. Així doncs, el Llagostera va intentar anotar un segon gol que donés tranquil·litat a l’afició.
En un contraatac iniciat per Rubén Martínez, Marc Fernández va estar a punt de tancar el partit però, Lluna, salvava al seu equip. No va poder salvar-lo quan, amb els mateixos protagonistes, uns instants després, Marc Fernández (84’) aprofitava l’assistència del mateix Rubén.
Gràcies a aquesta victòria, el conjunt gironí i els aficionats poden respirar tranquils i mirar amb altres ulls el que els hi ve per davant. Tres punts que motiven als jugadors i que els incita a continuar treballant.
Tot el contrari que l’At. Saguntí, qui suma la tercera derrota consecutiva. Els de David Gutiérrez necessiten treballar encara més per poder sumar algun punt i la setmana vinent, amb la visita del filial del València, pot ser l’ocasió.
FITXA DEL PARTIT – SEGONA DIVISIÓ B GRUP III
2 – UE LLAGOSTERA: Moragón, Albarrán, Rodri, Diego Jiménez (San José, 51’), Valentin, Jordi Masó, Marc Martínez (Vivancos, 75’), Rubén Martínez, Pablo Sánchez (Alex Colorado, 69’), Marc Fernández, Manel.
0 – AT. SAGUNTÍ: Lluna, Gámez, Rafa, Trilles, Óscar, Beni (Boix, 69’), Messeguer (Rubio, 62’), Ortega (Serra, 73’), Lois, Nestor, Esteve.
GOLS: 1-0 (Marc Fernández, 66’); 2-0 (Marc Fernández, 84’)
ÀRBITRE: Alberto Lou Ballano (Col·legi aragonés)
TARGETES: va amonestar a Trilles, per part del At. Saguntí.
ESTADI: Nou Estadi de Palamós.

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada

Escriu aqui