dimecres, 2 de novembre del 2016

"Ressorgir a Sabadell". Article de @educiu a @lesportiucat

Ressorgir a Sabadell

2a divisió B. El Llagostera visita la Nova Creu Alta (18.15 h) amb l'objectiu de sumar la segona victòria seguida a fora i oblidar la desfeta contra el Barça B

El Sabadell i el Llagostera es tornen a veure les cares, ara a segona B, en un duel intersetmanal entre dos equips que no han començat la lliga gaire fins i que estan empatats en la taula classificatòria amb 14 punts. Pel que fa als llagosterencs, encaren el partit a la Nova Creu Alta (18.15 h) amb l'esperança d'encadenar la segona victòria a domicili i així deixar enrere la derrota contra el Barça B de dissabte passat (0-2). El conjunt dirigit per Oriol Alsina tornarà a tenir un grapat de baixes, la de Marc Martínez per sanció i les dels lesionats Rodri, Vivi, Rafa Jordà, Nando Quesada i Diego Jiménez, que encara no han fet net dels seus respectius problemes físics.
“Continuem amb moltes baixes i jugar tres partits seguits no és fàcil. Potser fem alguna variació”, explica Oriol Alsina, que té màxim respecte cap al Sabadell: “Estem empatats en la taula i serà un partit complicat, però com tots en aquesta categoria. El Sabadell té bons jugadors i li agrada jugar a futbol i tenir la pilota, igual que a nosaltres, que juguem en un camp molt semblant a la Nova Creu Alta pel que fa a dimensions i gespa, que és natural. Al davant ens trobarem un equip que és difícil de superar i marcar-li gols, encara que tampoc n'està fent gaires. Som clubs amics, però al terreny de joc tots volem guanyar.”
Retrobaments
El partit d'avui tindrà una connotació especial per a diversos futbolistes amb passat a l'altre equip. Pel que fa al bàndol llagosterenc, n'hi ha tres amb passat recent a la Nova Creu Alta, Manel Martínez, Marc Fernández i Valentín Merchán, mentre que al conjunt arlequinat destaca la presència del migcampista Jordi López, jugador que va deixar una gran empremta al Llagostera els últims anys i que ara està lesionat. “Estic molt content de tornar a veure en Jordi, per a mi és un plaer, va ser un gran capità”, afirma Oriol Alsina. “És especial jugar contra el Sabadell, un club del qual guardo bons records”, conclou Valentín Merchán, inamovible al lateral esquerre llagosterenc.

LA PRÈVIA

Estem empatats en la taula i serà un partit complicat, però com tots. Al Sabadell li agrada jugar a futbol i té bons jugadors

MINVATS

Continuem amb moltes baixes i jugar tres partits seguits no és fàcil. Potser fem alguna variació
Oriol Alsina
entrenador del llagostera
Marc Martínez (sanció) i Rodri, Vivi, Rafa Jordà, Diego i Quesada (lesió) són baixa

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada

Escriu aqui