dissabte, 20 de febrer del 2016

"Arguments per a la reacció". Article de @Gfreixa a @lesportiucat

Arguments per a la reacció

Arrenquen. La combinació dels bons resultats de la jornada anterior i de les sensacions positives en els últims partits permeten al Llagostera albirar una mica de llum a l'horitzó

René, Jorge i Juanjo en plena acció defensiva durant el darrer partit a casa contra l'Albacete Foto: MANEL LLADÓ.
1
En l'última jornada, el Llagostera va posar fi a una mala ratxa de nou jornades sense guanyar un partit, i més enllà de sumar tres punts imprescindibles per mantenir ben vives les esperances de salvació, la plantilla sembla que es va treure de sobre alguna cosa més que la pressió d'estar en la part més baixa de la classificació. “Aquesta setmana hem treballat com sempre però sí que ho hem fet amb més tranquil·litat. L'últim triomf ens dóna molta força i les sensacions dels últims partits ens permeten veure certa llum al final del túnel”, va explicar el tècnic llagosterenc, conscient que aquest és el millor moment per encadenar per primer cop dues victòries en la lliga.
La millora en el joc, però, no ha arribat per casualitat, i hi ha diversos factors que han estat clau en les darreres tres jornades, moment en què el Llagostera ha mostrat la seva millor versió.
El bloc es comença a fer
Fins a set futbolistes han repetit en l'onze inicial en els tres últims partits, i en cada jornada només s'han fet tres canvis d'entrada, i la majoria, obligats per les sancions. La consolidació d'un bloc era una de les assignatures pendents de l'equip. “No hem fet gaires modificacions perquè tenim moltes baixes, però és cert que hi ha molts jugadors que estan rendint a un gran nivell i s'estan consolidant en l'onze”, remarca Alsina, que per exemple es va desfer en elogis per Marcos Tébar o va comentar que en la posició de central homes com Jorge estaven fent grans actuacions.
El que sí que va expressar l'entrenador, Oriol Alsina, és la voluntat de poder revolucionar l'equip amb el partit engegat: “No tenim gaires opcions per poder fer gaires variacions al mig d'un enfrontament per culpa de les lesions, que han afectat jugadors diferents. Les que podem fer s'han de produir amb jugadors fora de la seva posició natural.”

EL PROTAGONISTA

Aquesta setmana hem treballat com sempre, però sí que ho hem fet amb més tranquil·litat. Les sensacions i els resultats són bons
Hi ha diversos jugadors que estan jugant a un alt nivell i s'estan consolidant en la seva posició
Oriol Alsina
entrenador del llagostera

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada

Escriu aqui