dijous, 14 de gener del 2016

"En espera d'oportunitats". Article de @educiu i @Gfreixa a @lesportiucat

En espera d'oportunitats

Eloy Gila, contra l'Osca Foto: J.S.
1
Amb les incorporacions de José Carlos, Quesada, Marcos Tébar i Edu Oriol en el mercat d'hivern i en espera de poder confirmar l'arribada d'un lateral esquerre en els pròxims dies, la direcció esportiva del Llagostera es donaria per satisfeta amb la plantilla que li quedaria per afrontar la segona volta. Això sí, el club no tanca la porta ni a més entrades ni a més sortides –necessàries si es volen fer més fitxatges– i els interessos del club i dels jugadors que estan tenint menys minuts marcaran els pròxims canvis en l'equip.
En aquest aspecte, a les files llagosterenques hi ha diversos jugadors que hauran de decidir si es queden a la Costa Brava amb el perill de continuar amb l'ostracisme de la primera volta. Entre els diversos noms trobem el d'Eloy Gila –el sabadellenc té una bona llista d'equips de 2a divisió B darrere seu–, que de ben segur que es reunirà amb la direcció esportiva per decidir el seu futur. Si bé és cert que Gila no ha gaudit de gaires oportunitats, les lesions no li han deixat gaires possibilitats per entrar en l'equip.
El punta, de més a més
Entre les opcions que es valoren per reforçar la plantilla també s'ha comentat fitxar un davanter de referència, però Oriol Alsina no ho col·loca en l'apartat de prioritats: “Estem contents amb els davanters que tenim i entenem que, quan la dinàmica golejadora canviï, Chumbi i Benja ens aportaran gols”, va remarcar l'entrenador llagosterenc. De fet, l'única opció que s'acabi incorporant un davanter centre a la plantilla és que aparegui una gran oportunitat: “No estem parlant de jugadors de 2a B o d'una gamma mitjana de segona. Si surt un punta que marqui diferències o molt contrastat en la categoria ens ho plantejaríem, si no, no.”
El que està clar és que ara mateix, més enllà del lateral esquerre, el club llagosterenc no té cap operació a punt de tancar i amb les incorporacions de José Carlos, Marcos Tébar, Quesada i Edu Oriol es dóna per ben aprofitat el període hivernal de fitxatges. El curs passat, l'equip d'Oriol Alsina només va fer dos moviments d'entrada amb l'arribada de Samu i Arturo.

SATISFETS

El club dóna per cobertes les posicions més urgents i no és mourà gaire més

FONS D'ARMARI

Si res no varia, es mantindran les 25 fitxes del primer equip en la segona volta

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada

Escriu aqui