dijous, 17 de març del 2016

"Ríos s'afegeix al grup". Article de @educiu a @lesportiucat

Ríos s'afegeix al grup

Un més. L'esquerrà ja està recuperat després de sis partits lesionat. Jordi López, José Carlos i Quesada seran les tres baixes contra el Valladolid

El Llagostera va tornar ahir a l'activitat amb una sessió matinal al Josep Pla i Arbonès de Palafrugell. La principal novetat va ser veure Ríos Reina entrenant-se amb total normalitat amb el grup, encara que el jugador andalús va aturar-se en el tram final per no carregar-se en excés. Ríos ha estat lesionat els últims sis partits i té possibilitats d'entrar en la convocatòria per al partit al camp del Valladolid (dissabte a les 18 h), cosa que ampliaria el ventall d'opcions d'Oriol Alsina per a l'extrem esquerre, una posició que últimament han ocupat Jesús Imaz i Natalio.
Els que tampoc van acabar l'entrenament d'ahir per precaució van ser Marcos Tébar i Pitu Comadevall, dos peces clau en l'engranatge de l'equip que, tot i així, no haurien de tenir problemes per jugar el duel vital al José Zorrilla, en el qual el Llagostera tindrà tres baixes segures. Seran les de Jordi López i José Carlos, encara amb molèsties, i la de Nando Quesada, que es perdrà el que resta de temporada després de trencar-se els lligaments encreuats del genoll esquerre a principis de mes.
Al Valladolid, cinc baixes
El pròxim rival del Llagostera tampoc té la infermeria buida. Per al partit de dissabte seran baixa el sancionat Juanpe i els lesionats Alejandro Alfaro, Manu del Moral, André Leão i Nikos Karampelas, mentre que Marcelo Silva és dubte per culpa d'una contusió.

DOS PUNTALS

Pitu i Tébar no van completar l'entrenament per precaució, però estaran a punt

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada

Escriu aqui