dilluns, 24 d’octubre del 2016

"No hi ha mal que cent anys duri". Article de Raul Sanz a @elconvocat

C.F. Gavà 0-2 U.E. Llagostera

El Llagostera posa fi a la mala ratxa com a visitant i aconsegueix la seva primera victòria de la temporada a domicili

Raul Sanz

Raul Sanz

Redactor
Un any, quatre mesos i setze dies. O el que és el mateix, 504 dies sense sortir victoriós del camp d’un rival. Va ser un 7 de juny de l’any 2015, a Pucela, davant el Valladolid, al qui va vèncer per 2-4.
Diumenge al migdia, doncs, els d’Alsina van retrobar-se amb el sentiment de guanyar a territori hostil i van endur-se tres punts importantíssims que els permet seguir escalant posicions a la taula.
En ascens
Durant les últimes setmanes, alguna cosa ha canviat al conjunt d’Alsina. Després d’un estiu mogut, amb una renovació completa de la plantilla, els jugadors comencen a entendre’s entre ells i la química del vestuari dóna els seus fruits. Són una pinya.
Alguns aficionats blaugranes respiraran tranquils, ja que, per fi, l’equip de la Costa Brava ha aconseguit fer la feina a fora de casa. Una tasca que, fins aquesta jornada, només complia a Palamós. Una dada que demostra això, són els partits que duu l’equip gironí sense perdre un partit al Nou Estadi de Palamós: 13 partits. L’última vegada que algun equip va assaltar l’estadi on el Llagostera juga els seus partits va ser el Girona, el 27 de febrer d’aquest mateix any.
Amb aquesta victòria, els llagosterencs sumen la seva segona victòria consecutiva, que els permet col·locar-se a la 9ª plaça, a dos punts de playoff.
Deu minuts frenètics
Durant la primera meitat, el Gavà va intentar dur el ritme del partit però, a poc a poc, va anar perdent força. En una situació incòmoda, tant econòmicament com esportivament, el Gavà va veure com el Llagostera va apoderar-se del pes del partit.
La pilota aturada és un dels punts forts d’aquest Llagostera, i d’aquesta manera va arribar el primer gol. Un córner executat per Marc Martínez va ser pentinat per Valentín perquè Eloi Zamorano (40’) anotés el 0-1.
El Gavà va intentar canviar la direcció del matx amb dos canvis al descans, però el segon acte va començar de la pitjor manera pels locals. Manel (49’) aprofitava un error defensiu per augmentar la diferència. Una diferència que podia haver estat major, amb diverses ocasions de Marc Martínez i Manel.
Dos del ‘filialasso’
La parella de centrals Eloi Zamorano i Pol Gómez, del filial, van ser un mur durant tot el partit. Ambdós jugadors van estar impecables durant tot el matx i van ajudar al fet que els gironins mantinguessin la porteria a zero. Fins al moment, el Llagostera era un dels equips més golejats de la categoria. Un aspecte que els restava molt a l’hora d’encarar un partit. Però diumenge, a La Bóbila, la línia defensiva va estar a un molt bon nivell.
FITXA DEL PARTIT:
0 – CF Gavà: Craviotto, Peque, Mario Gómez, Agustín, Héctor Camps, Fernando (Plà, 45′), Reche, Cristian Herrera (Jordi Cesar, 65′), David Jiménez (Sarmiento, 45′), Boris, Sascha.
2 – UE Llagostera: Moragón, Albarrán, Eloi, Pol Gómez, Valentín, Masó, Robert (Pablo, 82′), Marc Martínez (Calvet, 78′), Manel, Rubén Martínez, Marc Fernández (Colorado, 67′).
Gols: 0-1 (Eloi, 40′); 0-2 (Manel, 49′).
Targetes: David Jiménez, Sarmiento i Jordi Cesar pel Gavà; Manel i Rodri pel Llagostera.
Estadi: La Bóbila (Gavà).

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada

Escriu aqui