dissabte, 6 de febrer del 2016

"Ruymán, disponible". Article de J. Sebastian a @lesportiucat

Ruymán, disponible

Acaba el malson. El central canari rep l'alta i podria entrar en la llista de dinou jugadors que farà el Llagostera per desplaçar-se a Vitòria i jugar contra l'Alavés (demà a les 17 h)

Ruymán en un entrenament de recuperació recent Foto: M. LLADÓ.
1
Entre tots els maldecaps que té el tècnic del Llagostera, Oriol Alsina, per fer una llista de divuit en condicions per afrontar cada partit del cap de setmana, el d'Arenys de Mar va rebre una bona notícia per part de l'equip mèdic. El central canari, Ruymán Hernández, va rebre l'alta després de poc més de nou mesos. A prop de casa seva, a Tenerife, el 19 d'abril passat, el futbolista del Llagostera es va fer una greu lesió al genoll que l'ha mantingut fins al dia d'avui de baixa –el defensa fa setmanes que agafa el to físic al costat dels seus companys–. El calvari per a Ruymán arriba a la fi, i és que l'exjugador del Recreativo o el Las Palmas podria entrar en la llista de dinou jugadors –Alsina n'haurà de descartar un, ja que Fofo viatjarà sense estar en les millors condicions per culpa d'una malaltia que fa dies que li fa la guitza– ja que ha rebut l'alta mèdica per començar a ajudar l'equip en tot el que pugui per treure el cap del fons de la classificació. “No acabem de tenir sort amb les lesions ja que afrontem el partit amb moltes baixes. Per sort, comencem a tenir notícies agradables com l'alta de Ruymán, però, tot i això, segurament viatjaran dinou jugadors ja que hi haurà algun jugador que fins a última hora no sabrem si estarà en plenes condicions”, explica l'entrenador del Llagostera, Oriol Alsina.
Un retorn necessari
Després de 293 dies sense poder competir, la disponibilitat de Ruymán arriba en un moment vital per al Llagostera. Sense ser un futbolista imprescindible, per la posició en què juga, el canari aportarà una nova opció a l'eix de la defensa, que amb la baixa per lesió de Chus Herrero, la baixa per sanció d'Alberto Escassi –encara que no és central per naturalesa– i la baixa federativa que el club va donar a Fran Cruz, ha quedat amb Jorge García com a únic component fix. Ben segur que el cos tècnic del conjunt gironí ha vist que l'evolució de la recuperació de Ruymán és del tot correcta, i és que, en el dia d'avui, encara sembla una decisió arriscada haver prescindit del central andalús, Fran Cruz.
Entri o no en la llista de dinou, Ruymán, ara sí, veu la llum del que semblava un túnel sense final.

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada

Escriu aqui