dijous, 24 de desembre del 2015

"Un mercat molt ben aprofitat". Article de @lesportiucat

Un mercat molt ben aprofitat

Llagostera. El club llagosterenc acostuma a moure's a l'hivern i treu suc de les incorporacions que fa


Eloy Gila va arribar en un mercat d'hivern i va passar a ser una peça clau Foto: JOAN SABATER.
1
Amb l'activitat als terreny de joc aturada i amb l'obertura del mercat d'hivern ben a prop, les àrees tècniques dels equips de 2a A estan del tot centrades a buscar reforços de cara al segon tram de la temporada. A Llagostera no és una excepció, i la direcció esportiva que encapçala Oriol Alsina ha estat de les més ràpides de moure's i abans que s'obri oficialment el període de fitxatges ja ha confirmat tres altes en la primera plantilla a partir del gener: Quesada, José Carlos i Marcos Tébar.
No és cap notícia que el Llagostera mogui fitxa en els períodes hivernals, ja que ha estat un fet habitual des del seu salt a categories semiprofessionals en la temporada 2011/12. En els cinc cursos que fa que hi competeix, el club blaugrana ha fet incorporacions en quatre temporades.
No és cap caprici
En el mercat d'hivern és complicat trobar un gran gruix de jugadors que, arribats a mitja temporada a un nou club, aconsegueixin convertir-se en peces fonamentals. L'experiència del Llagostera trenca aquesta tendència, i la majoria d'incorporacions fetes al gener han acabat tenint un paper ben destacat. En el curs del debut a 2a B, Ton Alcover va passar a ser un bon recurs al mig del camp dels blaugrana i va complementar a la perfecció l'únic mig de creació de què disposava Alsina, que era Eloi Amagat. El porter Oliver va ser l'altra fitxatge, i en aquest cas sí que no va tenir oportunitats.
En la temporada 2012/13, les dues incorporacions que es van fer van ser clau: Barón –a qui se li va fer fitxa després d'uns mesos sense estar donat d'alta– i Eloy Gila es van perdre ben pocs partits de lliga en la segona meitat d'aquella temporada. El curs passat, els dos fitxatges que van aterrar a la Costa Brava ho van fer en forma de cessió del Còrdova, i malgrat que la seva participació pel que fa a partits va ser idèntica –17–, en els minuts que va disputar Samu (1.530) va doblar la d'Arturo (760).
El més mogut
Amb tres incorporacions ja confirmades, aquest serà un dels mercats hivernals més moguts de la història del Llagostera. De moment, el club ja ha fet més fitxatges que en cap altre curs, i la intenció és que n'arribin més. La situació de la plantilla, en què estan cobertes les 25 fitxes professionals, obliga l'entitat de la Costa Brava a donar una baixa per cada futbolista professional que arribi. Fins ara, el rècord de sortides eren les quatre que hi va haver el febrer del 2013: Granell, Blanchart, Serramitja i Javi González.

LA DADA


Mercat d'hivern 2011/12
Ton Alcover Participa en 12 partits de lliga de 19 possibles del gener al juny
Oliver Sánchez Participa en 0 partits de lliga de 19 possibles del gener al juny
Mercat d'hivern 2012/13
Andrés Barón Participa en 19 partits de lliga de 21 possibles del gener al juny
Eloy Gila Participa en 16 partits de lliga de 18 possibles del gener al juny
Mercat d'hivern 2014/15
Samu de los Reyes Participa en 17 partits de lliga de 22 possibles del gener al juny
Arturo Participa en 17 partits de lliga de 23 possibles del gener al juny

3
fitxatges
ha confirmat el club de cara al segon tram del curs: Quesada, Marcos Tébar i José Carlos.

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada

Escriu aqui