dimecres, 2 de març del 2016

"Oblidar-se dels arbitratges per mirar endavant". Article de @educiu a @lesportiucat

Oblidar-se dels arbitratges per mirar endavant

La plantilla del Llagostera està molt molesta amb alguns dels arbitratges que ha rebut aquesta temporada, sobretot el de l'últim partit contra el Girona, en el qual Munuera Montero va assenyalar un polèmic penal d'Aimar sobre Jaime Mata que va decantar el partit a Palamós (0-1). Tot i així, el conjunt llagosterenc, que també fa autocrítica, vol deixar enrere tot el que faci referència a l'estament arbitral i es vol centrar en el pròxim partit contra l'Elx com a única via per redreçar la mala situació actual. “Volem deixar de banda tot el que ha passat amb el tema dels àrbitres, perquè de vegades sembla que ho centrem molt en això i no ens beneficia”, explica David Querol. Unes paraules molt semblants a les del seu company Jesús Imaz: “És cert que últimament hi ha personatges que no ens estan ajudant gens, però no ens queda més remei que tirar endavant per sortir del descens; no podem deixar escapar més punts. No ens podem centrar només en els arbitratges, perquè també som nosaltres els que hem de guanyar els partits, independentment que un senyor ens xiuli a favor o en contra.”

Ríos Reina

18 partits (1.104')
0 gols
El sevillà acumula els últims quatre partits lesionat. Quan ha jugat, el rendiment de l'esquerrà ha estat inferior al del curs passat.

Edu Oriol

2 partits (74')
0 gols
Arribat al gener, només ha jugat dues estones abans de lesionar-se. Està a punt de reaparèixer després de quatre jornades de baixa.

David Querol

19 partits (1.536')
4 gols
Titular a l'extrem dret, tot i que els problemes físics també li han fet la guitza. Sense anar més lluny, va jugar l'últim partit infiltrat.

Juanto

10 partits (523')
3 gols
L'ara jugador de l'Os Belenenses va ser una peça destacada en el seu pas pel Llagostera, però les lesions també el van acompanyar.

Giva

11 partits (628')
2 gols
La seva marxa a l'hivern va ser més per falta de compromís i de disciplina, però abans també s'havia perdut partits per lesió.

José Carlos

3 partits (108')
0 gols
Un altre fitxatge del mercat d'hivern. Poca aportació en els tres partits disputats i ara ja enllaça set enfrontaments lesionat.
Darrera actualització ( Dimecres, 2 de març del 2016 02:00 )

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada

Escriu aqui