dilluns, 11 de gener del 2016

@oriol_alsina Entrenador del Llagostera: “Una vegada més ens ha faltat tenir fortuna i encert”. Article de @educiu a @lesportiucat

“Una vegada més ens ha faltat tenir fortuna i encert”

Oriol Alsina Entrenador del Llagostera

Alsina, al centre de la imatge, a la banqueta del Llagostera ahir contra el Leganés Foto: G.S/ICONNA.
1
Visiblement afectat per la derrota del seu equip, Oriol Alsina va mostrar resignació per haver deixat escapar tres punts més que continuen deixant el Llagostera com a penúltim classificat. “Avui segurament hem jugat un dels pitjors partits a casa dels últims temps però, tot i així, no crec que el resultat sigui just, una vegada més ens ha faltat tenir fortuna i encert. Ells han arribat una vegada i mitja i ens han fet un gol en fred que ha fet mal; nosaltres hem tingut ocasions molt clares, però continuem amb el malefici del gol i hem acabat perdent, una derrota que no esperàvem. És l'assignatura que tenim pendent, la d'empatar els partits que no podem guanyar”, va començar explicant el tècnic del Llagostera, que també va fer referència a l'aspecte anímic per explicar el mal moment que viu el conjunt blaugrana: “Plou sobre mullat. Ja en l'últim partit a casa només vam poder empatar, tot i merèixer més, i a Almeria, tot i estar bé i tenir ocasions clares, vam perdre... alguns jugadors estan una mica tocats perquè veuen que fan les coses bé però no guanyem. En aquesta lliga quan encadenes dos o tres bons resultats tot canvia i hem d'intentar revertir la situació; ara ens vénen dos desplaçaments complicats i esperem que comencem a reaccionar a fora de casa.”
Oriol Alsina també va reconèixer que la falta de gol del Llagostera en els últims partits està restant moltes opcions a l'equip. “Tot i no fer un gran partit, hem tingut ocasions claríssimes, sobretot una d'Imaz cap al final i també faltes molt perilloses que no han entrat, però el que importa és posar-les a dins i no ho estem aconseguint. Vam començar la lliga molt bé, encaixant gols però també marcant-ne, però això ha canviat i no estem afortunats. Els jugadors ho necessiten psicològicament, marcar els faria guanyar autoestima.”
Content amb els nous
Alsina també va tenir paraules positives cap als dos últims reforços del Llagostera, José Carlos (ahir titular per primera vegada) i Marcos Tébar (va debutar). “En Marcos és un jugador força complert, treballa bé i té ordre tàctic, pot arribar, tocar... En José Carlos té molt desequilibri, qualitat en l'1x1 i capacitat per donar assistències i també fer algun gol. Però tots dos jugadors feia temps que no jugaven i els falta una mica de ritme de competició, que l'agafaran jugant.”
Sobre la inacabable llista de baixes que està patint el Llagostera des de principi de temporada (ahir Pitu es va fer mal al bessó i Querol no va ni poder jugar per culpa d'un procés febril que el va debilitar durant la setmana), Alsina va demanar tenir una mica més de sort d'ara en endavant: “Esperem recuperar jugadors, tot això no ens està ajudant gens i esperem que canviï, però si tenim tantes lesions també deu ser que estem fent alguna cosa malament”.

SENSE PÓLVORA

“El que importa és posar-la a dins i no ho estem aconseguint, no tenim fortuna”

TOT SUMA

“Ens falta empatar més partits d'aquests que no podem guanyar”

RESIGNAT

“No hem jugat un gran partit, però el resultat no és just, hem tingut més ocasions”
Darrera actualització ( Dilluns, 11 de gener del 2016 02:00 )
Publicat a

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada

Escriu aqui