dilluns, 11 de gener del 2016

"Un debut amarg". Article de @educiu a @lesportiucat

Un debut amarg

Marcos Tébar. El mig va entrar al descans en el lloc de Pitu, que no va poder continuar per culpa d'unes molèsties

Tébar, a l'esquerra, ahir a Palamós Foto: G.S/ICONNA.
1
Marcos Tébar, l'últim fitxatge llagosterenc, va disputar ahir els seus primers minuts amb la samarreta blaugrana. El migcampista, que no va poder debutar diumenge passat a Almeria perquè el mercat d'hivern encara no estava obert, va substituir al descans Pitu Comadevall, que no va poder continuar per culpa d'unes molèsties físiques als bessons que, en principi, no haurien de ser greus (tot i així el saltenc va veure la cinquena targeta groga del curs i serà baixa en el següent partit).
Tébar va ocupar el doble pivot juntament amb Tito i, a poc a poc, va començar a entrar en joc. El migcampista madrileny va enllaçar amb els puntes i els extrems, i fins i tot, va provar un xut des de fora l'àrea que va anar alt. Però l'angoixa per capgirar el resultat advers va perjudicar Tébar i tot l'equip en general, que es va mostrar imprecís i poc efectiu, també jugant amb superioritat numèrica. “No és la millor manera de debutar. Volíem guanyar, però s'han defensat bé i potser hem abusat del joc directe i no hem pogut fer el gol de l'empat, que ens hauria donat moltes possibilitats. M'ha costat entrar en els primers minuts, ja que és complicat sortir a la mitja part, però a poc a poc m'he anat trobant millor i ara el que vull és anar agafant ritme de competició”, va afirmar el jugador just després del partit.
José Carlos, titular
El partit d'ahir també va ser el primer que va jugar de titular José Carlos, que en els dos anteriors duels –a casa contra el Mirandés (0-0) i a Almeria (2-1)– havia disputat un total de 44 minuts, sempre sortint des de la banqueta. L'extrem va jugar els primers 64 minuts, a un nivell força discret, abans de ser substituït per Juanto Ortuño.

LES REACCIONS

No és la millor manera de debutar. Volíem guanyar, però s'han defensat bé i potser hem abusat del joc directe i no hem pogut empatar
M'ha costat entrar en els primers minuts, però a poc a poc m'he anat trobant millor