dijous, 19 de novembre del 2015

Pendents de Valentín

Article de @lesportiucat

Nàstic. El lateral dret altempordanès, que no acaba de recuperar-se del tot d'una lesió que semblava superada, és en principi l'única baixa dels tarragonins per al duel contra el Llagostera

Gerard Valentín, en el duel contra el Girona Foto: E. DURAN.
1
Gerard Valentín no té sort amb les lesions. La temporada passada el jove lateral dret, de 22 anys, es va perdre la part final de la temporada per culpa d'una lesió de menisc i ara fa més de dos mesos que no juga a causa del trencament fibril·lar als isquiotibials de la cama dreta que es va fer el 5 de setembre en el partit contra el Girona. El termini de recuperació marcat inicialment era de dos mesos, i de fet el 4 de novembre ja va participar en l'amistós a Amposta. Després, però, les sensacions del futbolista altempordanès no eren bones i el Nàstic es va estimar més ajornar la seva tornada a la competició per fer net amb la lesió. En principi, aquest cap de setmana tampoc no estarà a punt per jugar, i serà l'única baixa dels grana per rebre diumenge a la tarda la visita del Llagostera. El Nàstic no tindrà baixes per sanció un cop complerta la de Sergio Tejera diumenge passat a Oviedo.
Com sempre amb Vicente Moreno, és aventurat saber si hi haurà molts canvis en l'onze inicial del Nàstic. En els dos últims partits, a casa contra l'Osca i a Oviedo, el tècnic valencià pràcticament ha calcat l'alineació –l'única modificació va ser el retorn de Rocha per Tejera al Tartiere–, i ara el dubte serà saber si manté la confiança en un equip que no va fer un bon partit contra l'Oviedo (2-0) però que sí que va convèncer contra l'Osca (2-0). Fins ara Moreno no ha repetit cap alineació en els catorze partits oficials d'aquesta temporada. El tècnic acabarà de decidir l'onze en els quatre entrenaments previs al partit, demà i divendres a porta tancada.
Darrera actualització ( Dimecres, 18 de novembre del 2015 02:00 )
Publicat a

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada

Escriu aqui