dissabte, 5 de març del 2016

"El Llagostera ha de puntuar al camp de l'Elx ". Article de Esports 3

El Llagostera ha de puntuar al camp de l'Elx si no vol quedar massa despenjat de la permanència

L'equip d'Oriol Alsina no té gaire marge d'error si vol seguir jugant a Segona la pròxima temporada. Aquest dissabte, al camp de l'Elx, disputarà la primera de les 15 finals que li queden per aconseguir la salvació
Oriol Alsina no té gaire marge (Foto: www.uellagostera.cat)
Oriol Alsina no té gaire marge (Foto: www.uellagostera.cat)
El Llagostera, l'últim classificat de la Segona Divisió, visita aquest dissabte el camp de l'Elx (18.00), un duel que cap dels dos equips pot perdre. Els catalans, evidentment, han de sumar punts per no veure com la salvació de la categoria s'allunya una mica més. Ara mateix és a 6 punts del Mallorca, l'equip que marca el límit de la permanència després de 27 jornades de Lliga.
L'altre objectiu dels d'Oriol Alsina és puntuar fora de casa. En els 14 partits que han jugat lluny de Palamós, només han sumat 1 punt. Per seguir l'any vinent a Segona, és imprescindible millorar aquests registres. Per acabar-ho d'arreglar, l'equip té moltes baixes. Als lesionats Àlex Cruz, Jordi López, José Carlos i Ríos s'han afegit aquesta setmana Marcos Tébar i Masó, dos habituals en l'onze titular d'Alsina. I Nando Quesada haurà de passar pel quiròfan per operar-se del trencament del lligament creuat. Edu Oriol i Jorge són les novetats de la llista de convocats.
L'equip català va superar l'Elx a casa en el partit de la primera volta per un contundent 4 a 1. Aquesta és una dada que ha d'alimentar el seu optimisme, així com el fet que el conjunt il·licità fa 4 jornades que no guanya. L'objectiu del bloc que entrena l'exfutbolista Rubén Baraja és jugar la promoció de l'ascens, però, després de la seva mala ratxa, es troba a 4 punts de la zona de promoció. No es pot permetre el luxe de no sumar els tres punts si no vol quedar massa despenjat. L'entrenador local mirarà el partit des de la grada, en el primer dels dos partits de sanció arran de la seva expulsió al camp de l'Oviedo.

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada

Escriu aqui