dijous, 18 de febrer del 2016

"Tébar agafa la batuta". Article de J. Sebastian a @lesportiucat

Tébar agafa la batuta

Consolidat. El migcampista s'ha convertit des de la seva arribada en una peça important en la medul·lar del Llagostera. El madrileny, que millora en cada partit, demostra la seva vàlua

Tébar en acció, durant l'enfrontament que el Llagostera va jugar contra el Lugo al Palamós-Costa Brava Foto: QUIM PUIG.
1
En els darrers enfrontaments, el Llagostera està notant una lleugera milloria en el seu joc i en el rèdit de punts que està aconseguint. El conjunt gironí ha sumat quatre dels últims nou punts possibles –va empatar contra el Lugo (0-0) i va guanyar en el darrer matx contra l'Albacete (2-0), i entremig, va perdre al camp del líder, l'Alavés (1-0), en un partit en què es mereixia alguna cosa més– i ha vist retallada la distància respecte a la salvació de vuit a cinc punts, un bri d'esperança entre els despropòsits que ha viscut recentment. Un dels jugadors que plasmen damunt el terreny de joc un millor rendiment del bloc és Marcos Tébar. Arribat en els darrers dies de l'any, el madrileny no va poder debutar fins al 10 de gener, jugant la segona part completa del matx a casa contra el Leganés (0-1). Reconegut pel mateix futbolista, Tébar ha hagut d'agafar el ritme de la competició de manera exprés, i és que els llagosterencs necessitaven, i encara necessiten, el rendiment més immediat possible de les noves incorporacions del mercat d'hivern. “Em trobo millor. Feia molt de temps que no jugava partits complets de competició amb regularitat i estic agafant el millor ritme a poc a poc. Cada vegada arribo als finals de partit en millors condicions i intento ajudar l'equip en aquesta missió complicada que tenim de salvar la categoria. Queden moltes jornades i s'estan fent les coses bé, hem canviat la dinàmica que teníem per revertir la situació, n'estic convençut”, explica el migcampista madrileny del Llagostera.
Indispensable al mig
Des del seu debut contra el Leganés, fa poc més d'un mes, Tébar ja no ha tornat a sortir de l'equip i ha encadenat cinc enfrontaments jugant els 90 minuts. El futbolista s'ha convertit en una peça important per a Oriol Alsina, que ha vist com s'ha adaptat a meravella a les exigències del Llagostera. “Tornar a jugar i sentir-me futbolista, això és el que volia i necessitava. Feia massa temps que no jugava i que no em sentia important dins un equip. Estic molt content; a més, hi ha molt bon grup i amb el tècnic hi ha complicitat. Estic gaudint de nou del futbol”, comenta l'exjugador del Girona, l'Almeria i el Brentford, que no té cap dubte que la victòria contra l'Albacete serà un punt d'inflexió per a l'equip. “La victòria contra l'Albacete era molt necessària, a més de ser contra un rival directe, fet que ens va donar el goal average, que serà important al final de la lliga. Sobretot el que havíem de fer era canviar la dinàmica de resultats. Ara el cap torna a començar de zero i ja pensant només en el Tenerife i intentar aconseguir dues victòries seguides, el pròxim objectiu que ens marquem”, sentencia Tébar, que amb només sis partits defensant la samarreta del Llagostera ja ha enlluernat amb el seu joc i rigor tàctic els seus companys, l'afició i el cos tècnic llagosterenc.

EL PROTAGONISTA

Tornar a jugar i sentir-me futbolista, això és el que volia i necessitava. Feia temps que no jugava i que no era important en un equip
Des del seu debut contra el Leganés en la segona part, Tébar ha encadenat cinc partits jugant
Hem canviat la dinàmica que teníem per revertir la situació, n'estic convençut
Marcos Tébar
migcampista del llagostera

Pitu, al seu costat en la majoria dels 494 minuts de joc

Marcos Tébar ha compartit amb Pitu Comadevall la majoria dels seus minuts de joc en la medul·lar de l'equip. Menys en els tres primers partits, en què el saltenc va descansar obligatòriament per una sanció per acumulació de targetes i només van coincidir catorze minuts al camp, en els darrers tres enfrontaments els dos jugadors han format part gairebé en tots els minuts de les dues posicions al mig del camp. Els dos jugadors es compenetren molt bé i aporten equilibri en dues posicions crucials en el futbol. “M'estic trobant molt bé amb en Pitu. Ens compenetrem molt bé, ja que ell és més ofensiu i jo intento guardar més la posició. Hi ha diversos perfils al mig i tots podem ajudar l'equip”, diu Tébar.

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada

Escriu aqui