dissabte, 17 de setembre del 2016

"El submarí vol reflotar". Article de J. Sebastian a @lesportiucat

El submarí vol reflotar

2a divisió B. El Vila-real B, pròxim rival del Llagostera, disposa de grans individualitats. En l'inici de la lliga, els de Paco López no han tingut gaire sort

Una acció del darrer duel del Vila-real B contra el Sabadell Foto: ROGER BENET.
1
El Llagostera rep demà la visita del Vila-real B, a les 17.00 h (per Esport 3). El conjunt de la Plana Baixa es troba en la dotzena posició, empatat a quatre punts amb els llagosterencs. L'inici de l'equip groguet ha estat irregular i carregat de mala sort. Els de Paco López van perdre en el temps afegit contra el Cornellà (1-0) i el Barça B (3-2), mentre que en l'empat de la segona jornada a casa contra el Gavà (1-1) van haver de jugar 88 minuts amb un home menys després d'un penal i la corresponent expulsió de Ramiro. El Vila-real B va estrenar la casella de victòries la jornada anterior contra el Sabadell (3-1), tot i que va haver de remuntar un 0-1 en la segona meitat. La qualitat individual i la pólvora en atac van ser claus per decantar la balança a favor d'un equip que arribarà al Palamós-Costa Brava amb la moral alta.
Els principals perills
El Vila-real B disposa d'una plantilla compensada i de molta qualitat. En defensa, els groguets tenen jugadors amb experiència i de renom, com ara Peris (exjugador de l'Olímpic i l'Huracán) o Edgar Ié, ex del Barça B. En la zona de tres quarts del camp és on el filial presenta més perill, amb jugadors com Aitor Cantalapiedra, Larrea, Lazo o els davanters Franco Acosta, el català Carlos Martínez, exjugador de l'Olot, Leo Suárez i Carlos López.
A més de la baixa de Carlos López, un dels davanters centre, el Vila-real B no podrà disposar per la cita contra el Llagostera de l'internacional argentí Leo Suárez. L'atacant va ser sancionat amb quatre partits per haver insultat l'àrbitre en el partit de tornada de la primera eliminatòria d'ascens a segona A del curs passat contra el Logronyès –els de la Plana Baixa van ser-ne eliminats– i en aquesta cinquena jornada havia de tornar a estar disponible. Suárez és un jugador diferent que apunta maneres i, fins i tot, el mes d'agost passat va participar en l'eliminatòria de la prèvia de la Champions League amb el primer equip.
Tot i aquestes baixes, els gironins hauran d'estar atents a la qualitat de l'atac del rival, un altre dels múltiples candidats a ocupar la part més alta de la classificació i lluitar per tornar a fer play-off.

QUATRE PUNTS

El Vila-real B ha perdut dos partits en el temps afegit, contra el Cornellà i el Barça B

ATENCIÓ

En un camp com el de Palamós, el filial s'hi sentirà bé i jugarà el seu joc amb molts espais
Leo Suárez, que ja ha complert una sanció, Anton Shvets i Carlos López seran baixa
Darrera actualització ( Dissabte, 17 de setembre del 2016 02:00 )
Publicat a

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada

Escriu aqui