dissabte, 30 d’abril del 2016

"L´últim tren s´ha d´agafar ". Article de @ribas1975 i @marc_brugues a @diaridegirona

L´últim tren s´ha d´agafar

El Llagostera necessita guanyar a Osca per seguir ben viu en la lluita per la permanència

30.04.2016 | 07:43
Natalio i Juanjo són les dues referències ofensives del Llagostera.
Natalio i Juanjo són les dues referències ofensives del Llagostera.
Cara a cara el pitjor local de la categoria, l'Osca, davant el pitjor visitant, el Llagostera. Aquesta tarda (18.00) i per dinovena vegada, l'equip d'Oriol Alsina intentarà guanyar el primer partit a domicili. Quan falten set jornades per acabar la Lliga, tot allò que no sigui sumar els tres punts és fer un pas més cap a l'abisme. I si el rival, com passa avui, és un contrincant directe que es troba 6 punts per sobre, l'obligació augmenta espectacularment. Ahir, en la compareixença prèvia realitzada a Palamós i poc abans de marxar cap a terres aragoneses, el tècnic Alsina va voler avisar de la transcendència del matx. "Anem a Osca amb moltes ganes i il·lusió de guanyar i arriscarem per aconseguir-ho". Els gironins van partir ahir amb una convocatòria de 18 jugadors de la qual la gran novetat és el retorn de Fofo, un cop superada la lesió al genoll, que entra en el lloc d'Imaz. En queden fora els habituals Jorge García, Ruymán i Chumbi, a més a més d'Emilio Sánchez, Nico Ratti, Jordi López, Aimar Moratalla i del lesionat Nando Quesada.
Alsina destaca que el Llagostera és l'equip més golejador de les últimes 7 jornades i confia que "d'una vegada això es tradueixi amb una victòria fora de casa". Ensopegar a l'Alcoraz i encaixar-hi la setzena derrota lluny de Palamós, això, suposaria un cop molt dur en les aspiracions de salvació dels gironins. "Perdre a Osca i en funció dels resultats dels altres rivals ens podria complicar molt la vida. Un empat ens donaria vida i una victòria ens obriria les portes del cel". Sigui com sigiu , la realitat és que l'equip cada vegada és més a prop d'estrenar-se a fora. En l'últim desplaçament el Llagostera va tenir a la punta dels dits la primera victòria a fora, però es va haver de conformar amb un empat a Los Pajaritos (1-1). En l'anterior per culpa d'un penal inexistent es va caure a el Toralín (1-0). Alsina es mostra optimista. "He vist els jugadors molt concentrats, il·lusionats i amb ganes d'entrar a l'onze i això vol dir que competirem molt bé". A diferència d'allò que ha anat passant al llarg de la temporada, el Llagostera arriba al tram final del curs amb la infermeria buida, a excepció de Quesada. "Poder disposar de tota la plantilla fa que augmenti la lluita i la competència per entrar a la convocatòria i també és important perquè en funció de com juga el rival podem escollir el jugador més adient". En aquest sentit, el davanter balear Fofo, lesionat fa tres jornades davant el Bilbao Athletic, podria reaparèixer. L'exjugador del Mallorca és una alternativa més tant en punta d'atac com a la banda.
Del rival d'aquesta tarda, l'entrenador dels blaugrana explica que l'Osca és un equip "compacte i ple de caràcter que s'ha reforçat en el mercat d'hivern amb Arruabarrena i tenen Machís per l'esquerra o l'experiència de ?Nagore". L'ofici i la veterania són algunes de les virtuts d'un Osca que, tanmateix, a casa no rutlla. Els aragonesos són el pitjor local de la categoria i és aquí on el Lla?gostera intentarà agafar-se. El fet ?d'avançar-se al marcador o que els minuts vagin passant amb 0-0 podria generar nerviosisme entre els jugadors locals i una graderia que enguany tan sols ha vist ?quatre victòries. Els aragonesos tenen la baixa del defensa cedit pel Las Palmas Jesús Valentín per lesió.
"Jugarem amb dotze"
El club presidit per Isabel Tarragó ha aconseguit omplir un autocar perquè tots aquells socis i aficionats del Llagostera acompanyin l'equip d'Alsina en aquesta final. Amb la seixantena de seguidors de l'autocar més els que es desplaçaran amb cotxes pariculars, ?s'espera que aproximadament siguin un centenar els aficionats blaugrana que donin suport als llagosterencs. El d'Arenys de Mar, celebra poder "jugar amb dotze jugadors gràcies a la bona resposta de la gent que ha fet l'esforç de venir a ajudar-nos fins aquí".

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada

Escriu aqui