dissabte, 30 d’abril del 2016

"La Liga s’oblida de la UE Llagostera". Article de @elconvocat

El Convocat

El Convocat

Durant aquest divendres per la tarda, La Liga ha publicat un article parlant de la conjura a les xarxes socials dels diferents equips que es juguen la permanència, tant a la Liga BBVA com a la Liga Adelante. S’explica com alguns d’aquests clubs han optat per la creació d’un hashtag per expressar missatges d’ànims dels aficionats cap el seu equip. També es mostren els lemes dels equips com #JuntosPorLaPermanencia (Rayo), #Totsjunts (Mallorca) o #ElAlbaNoSeRinde (Albacete), entre d’altres.
La polèmica ha arribat quan en la imatge ni en el text que adjunten no hi ha ni el Bilbao Athletic ni la UE Llagostera, dos dels equips immersos en la lluita per mantenir-se a la Liga Adelante. El filial basc ja ha comunicat mitjançant un tweet el seu malestar:
La Liga s’ha justificat davant els lleons explicant que només han recopilat els missatges especials que els clubs han fet pels partits d’aquesta jornada.
La UE Llagostera encara no s’ha expressat sobre el tema. Qui sí que ho ha fet és la Penya dels Canyeros de Llagostera demanant respecte i adjuntant els hashtags #HoSomiemHoFem i #TotsAOsca.


Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada

Escriu aqui