dijous, 3 de desembre del 2015

"Ni el Dépor emplena l'estadi de Palamós". Article de @lesportiucat

Ni el Dépor emplena l'estadi de Palamós

Poca afició. El Palamós-Costa Brava va registrar una entrada de 1.806 espectadors, la tercera millor del curs

Una perspectiva general de l'estadi Foto: QUIM PUIG.
El Llagostera tenia l'esperança que la visita d'un històric del futbol estatal i de la primera divisió com el Deportivo de la Corunya ajudaria a omplir l'estadi Palamós-Costa Brava, però la realitat va ser que l'afició no es va desplaçar en massa per seguir en directe el partit d'anada dels setzens de final de la copa. Ni l'hora del partit (21 h) ni les baixes temperatures eren excusa per perdre's una cita tan atractiva per al club –s'enfrontaven per segona vegada en la seva història a un equip de primera divisió en competició oficial–, però l'entrada final va ser de 1.806 espectadors. Gairebé 700 menys que els 2.500 que hi va haver en l'eliminatòria de setzens de l'any 2012 contra el València, quan els llagosterencs, aleshores equip de 2a B, van rebre els valencianistes al municipal de Llagostera en un vespre en què, a més, va ploure a bots i barrals. Per la part visitant, el Deportivo va tenir el suport d'una cinquantena d'aficionats, la majoria d'ells membres de la Peña Deportivista
de Barcelona, que van estar concentrats a la zona de preferent i van animar el seu equip de forma intermitent.
Així doncs, ahir a Palamós hi va haver un entrada només un pèl superior a la que hi sol haver en els partits de lliga –de fet, no va ser ni la millor entrada de la temporada, sinó la tercera, ja que va quedar darrere dels 2.103 espectadors del dia del debut contra l'Osasuna (0-2) i dels 2.082 del partit amb el Valladolid–, i això que el club s'havia encarregat de promocionar el partit a través de les xarxes socials i oferint les entrades a un preu molt raonable.
L'escassa entrada, però, no va evitar que l'afició llagosterenca es fes notar i disfrutés de valent amb l'entrega del seu equip.
Darrera actualització ( Dijous, 3 de desembre del 2015 00:00 )
Publicat a

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada

Escriu aqui