diumenge, 20 de març del 2016

@oriol_alsina: “No hem interpretat bé el seu joc”. Article de @educiu a @lesportiucat

“No hem interpretat bé el seu joc”

Oriol Alsina Entrenador del Llagostera

Moll, a conseqüència de la pluja caiguda durant gairebé els noranta minuts de l'enfrontament, i amb el rostre seriós, arran de la derrota que havia patit el seu equip, Oriol Alsina va atendre amablement els mitjans desplaçats a Valladolid. El tècnic del Llagostera va valorar l'enèsima ensopegada dels seus homes a domicili atorgant tots els mèrits al contrincant: “La victòria és justa per al Valladolid. Han estat superiors a nosaltres, i és que ha estat el nostre pitjor partit dels darrers quatre o cinc, però segurament pels mèrits que ha fet el rival”, deia Alsina, que hi afegia: “A la zona ofensiva disposen de jugadors amb molta mobilitat i perill. No hem interpretat bé aquests moviments dels seus atacants i hem concedit massa espais.”
El Llagostera no va tenir el dia i, després de mostrar inoperància ofensiva durant la primera part, en la segona va millorar lleugerament la imatge: “En la primera meitat Chumbi estava massa aïllat a dalt. No generàvem contraatacs i els interiors estaven més pendents de defensar que d'atacar. En la segona hem millorat però amb el 2-0 s'ha acabat la història. Hem arriscat amb gent ofensiva i fresca però no era el dia”, comentava Alsina, que es mostrava neguitós per la disparitat del rendiment del seu equip jugant a casa o a fora: “Hem repetit onze, fet que no fem habitualment i, amb els mateixos jugadors que vam guanyar bé el Mallorca, a fora no ha estat gens el mateix. Hem de treure'n conclusions i saber que a fora potser hem de fer un equip molt diferent que a casa.”
Esperances intactes
Tot i saber que la salvació és pràcticament un miracle per al seu equip, Oriol Alsina manté l'esperança d'enganxar-se i mantenir-se en la lluita gràcies al rendiment dels seus homes al Palamós-Costa Brava: “Tenim clar que a casa no podem fallar. Som forts davant la nostra afició, ens fan pocs gols i els números són bons. Sabem que hem de patir però esperem tenir el suport de la nostra gent com en l'últim partit i trobar la clau a domicili; hi ha vida i, per tant, esperança”, sentenciava Alsina, que es conscienciava a si mateix: “Hem de seguir treballant fort i al màxim de les nostres possibilitats per fer un bon partit contra l'Alcorcón i guanyar.”

POCA COSA A FER

“Ha estat el nostre pitjor partit dels darrers quatre o cinc, però segurament pels mèrits del rival”

EL MATEIX ONZE

“Hem de treure'n conclusions i saber que a fora potser hem de fer un equip diferent
que a Palamós”

UNA OBLIGACIÓ

“Hem de seguir treballant fort i al màxim per fer un bon partit contra l'Alcorcón i sumar els tres punts”

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada

Escriu aqui