dimarts, 23 de febrer del 2016

"El mal vici d'anar a remolc". Article de @Gfreixa a @lesportiucat

El mal vici d'anar a remolc

Una constant. Més enllà del fet que a fora de casa el Llagostera mai no s'hagi avançat en el marcador, en la majoria de partits el rival ha aconseguit avantatge en la primera part

Querol rep una falta de Moutinho durant el partit de diumenge passat Foto: AZUL Y BLANCO.
1
La dificultat del Llagostera per obtenir bons resultats a fora de casa és ben coneguda aquest curs, com ho demostren les escasses xifres aconseguides –1 punt sumat de 42 possibles–, però aquesta deficiència ha anat acompanyada d'un problema força recurrent: els de la Costa Brava sempre comencen per darrere lluny de Palamós, i a més, el rival s'ha acostumat a agafar avantatge en l'inici dels partits. I és que sense anar gaire lluny, a Tenerife se'n va viure un clar exemple i l'equip de Pep Lluís Martí havia encarrilat la victòria abans del minut 20.
Massa matiners
Aquesta temporada el Llagostera ha arribat a encaixar a fora de casa –dotze partits– fins a tres gols abans dels deu minuts de joc, fins a cinc quan encara no s'havia superat la mitja hora de joc i dos més en el darrer quart del primer temps. Juanjo Expósito remarcava en acabar el partit contra el Tenerife que havien sortit del tot despistats però que havien aconseguit posar-se les piles i arribar al final del partit amb possibilitats de puntuar. Els únics dos partits a domicili en què el Llagostera no ha rebut cap gol abans de la mitja part van ser els que va disputar a Mallorca i a Vitòria contra l'Alavés.
Remar més del compte
El fet d'encaixar gols a l'inici del partit ha obligat el Llagostera a fer un esforç extra per tornar a entrar en l'enfrontament i poder sumar alguna cosa. La realitat també demostra que en les segones parts, o amb el transcurs dels minuts, els homes d'Oriol Alsina han anat millorant, i sobretot en enfrontaments com els que van disputar a Tenerife o a Còrdova els de la Costa Brava han mantingut les possibilitats d'empatar fins als darrers instants.
D'altra banda, una de les notícies positives del duel a Santa Cruz de Tenerife va ser el fet de tornar a marcar a fora de casa. L'equip llagosterenc no havia perforat la porteria rival a camp contrari des del 3 de gener a Almeria. Diumenge passat l'encarregat de marcar va ser Jesús Imaz, que també feia molt de temps –des del novembre– que no podia celebrar cap gol. “Feia dos partits que tenia ocasions però no marcava. El gol no ha servit de res però espero que em sigui útil per agafar confiança de cara als propers partits”, va explicar el davanter, que ja suma quatre dianes.
J. 4 Albacete-Llagostera
1-0
Primer gol encaixat: minut 39
J. 6 Girona-Llagostera
2-2
Primer gol encaixat: minut 25
J. 10 Alcorcón-Llagostera
6-1
Primer gol encaixat: minut 8
J. 12 Athletic B-Llagostera
2-0
Primer gol encaixat: minut 44
J. 14 Nàstic-Llagostera
2-0
Primer gol encaixat: minut 23
J. 16 Oviedo-Llagostera
2-1
Primer gol encaixat: minut 2
J. 17 Còrdova-Llagostera
2-0
Primer gol encaixat: minut 32
J. 21 Saragossa-Llagostera
1-0
Primer gol encaixat: minut 30
J. 22 Osasuna-Llagostera
3-0
Primer gol encaixat: minut 45+1
J. 26 Tenerife-Llagostera
3-1
Primer gol encaixat: minut 3

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada

Escriu aqui