"SD Ponferradina 1-0 UE Llagostera". Article de @elconvocat

SD Ponferradina 1-0 UE Llagostera

Un gol de penal d’Acorán, dubtós, decanta el partit de les urgències.

El Convocat

El Convocat

La Unió Esportiva Llagostera no va poder fer bona la victòria de la setmana passada a casa i segueix la mateixa història de desamor amb els partits fora de casa on només ha sumat 2 punts.
El conjunt de Ponferrada va sortir a pel partit i ja al minut 5 va tenir una ocasió per poder-se avançar. Poc a poc, va anar perdent gas i els dos equips van preferir estar ben col·locats i especular per tal d’evitar un error que pogués donar avantatge al rival. Emilio es va lesionar i Pitu el va substituir (24’). Abans del descans era Fofo qui ho provava amb una rematada des de fora de l’àrea que va marxar per ben poc.
A la segona meitat el partit es va animar i els equips van tenir varies ocasions per avançar-se, la més clara de Khomchenovsky amb un xut al pal. Natalio també la va tenir però no va estar tant encertat com la jornada passada. Al 70’ es va xiular penal sobre Melero que va xocar amb Masó dins l’àrea. La decisió va ser molt protestada per l’equip visitant que entenia com a fortuïta l’acció. Acorán va marcar la pena màxima fent l’únic gol del partit (71’). El gol va fer el que els de la Costa Brava es buidessin ofensivament en busca de l’empat, que hagués estat el més just, però no van poder canviar el resultat.
Oriol Alsina en roda de premsa es queixava de l’acció del penal: ”Feia setmanes que no passava, el resultat just era el 0-0 però una vegada més hem estat condicionats per un penal inexistent que ens ha condicionat el partit. No queda res més que seguir remant, competir i lluitar. Hem perdut una oportunitat que era bona.”
SD Ponferradina: Santamaría, Diego Seoane. Camille, Raíllo, Ignasi Miquel, Álvaro Antón (Khomchenovsky 46′), Acorán, Jonathan, Melero (Pablo Infante 84′), Alan i Djordjević (William 46′).
UE Llagostera Rene, Chus Herrero, Masó, Tito (Edu Oriol 79’), Álex Cruz, Emilio (Pitu 24’), Fofo, Ríos (Imaz 74’), Tébar, Natalio i Juanjo.
Àrbitre: Rubén Eiriz Mata.
Targetes: A Acorán del Ponferradina. A Masó i Álex Cruz del Llagostera.
Gols: 1-0 Acorán (p) (71’).
Camp: El Toralín – 5000 espectadors.