dilluns, 4 d’abril del 2016

"UE Llagostera B 5-1 CE Banyoles". Article de @elconvocat

UE Llagostera B 5-1 CE Banyoles
Golejada del líder de la categoria al tercer classificat. Els homes de Pep Triadú van aprofitar totes i cadascuna de les arribades a la porteria visitant per anar fent un gol rere l’altre. El primer, Dembo (4’); el segon, Peke (40’) de penal i cinc minuts més tard, el mateix jugador posava el 3-0 per arribar al descans. A la represa, Alex Fernández escurçava distàncies (57’). Els visitants van augmentar el ritme i ocasions no els hi van faltar però, no van tenir encert de cara a porteria com el seu rival. Al minut vuitanta, Peke feia el seu hat-trick i Oscar Almendrós posava la cirereta al pastís amb un espectacular gol de falta directa a l’últim minut del temps reglamentari.
Amb aquesta victòria, els llagosterencs donen un cop de puny sobre la taula i es mantenen líders. En canvi, els homes d’Albert Parés encadenen dues derrotes consecutives que els deixen gairebé fora de la lluita per l’ascens.