dilluns, 4 d’abril del 2016

"Els resultats acompanyen". Article de J. Sebastian a @lesportiucat

Els resultats acompanyen

Mateixa distància. La derrota de l'Osca al camp del Numància (3-2) i l'empat de l'Almeria a Valladolid (1-1) mantenen el Llagostera a cinc punts de la permanència en la categoria

Juanjo rep la trompada de Raíllo en una acció del matx Foto: LOF.
1
El Llagostera pot estar content de com es van desencadenar els esdeveniments pel que fa als resultats de la jornada dels partits disputats ahir. L'equip gironí començava el dia a cinc punts de la salvació però hauria pogut quedar a sis –si l'Osca empatava i l'Almeria no guanyava–, a set –si l'Osca no guanyava però sí que ho feia l'Almeria– o, fins i tot, a vuit –si guanyava el conjunt aragonès, independentment del resultat de l'Almeria–. Per sort llagosterenca, l'Osca va caure derrotat al camp del Numància (3-2), un contrincant que ja suma 42 punts, inabastable per als d'Alsina, i l'Almeria va empatar a Valladolid (1-1). Els andalusos manaven en el marcador, però un gol de Juan Villar en el minut 93 va engegar en orris el que havia de ser el primer triomf de l'Almeria a fora de casa –l'altre equip, juntament amb el Llagostera, que encara no s'ha pogut estrenar.
L'equip blaugrana es manté, doncs, a cinc punts del divuitè classificat, l'Osca, el primer equip que marca la salvació. I és que, precisament, aquesta posició serà per la qual lluitaran fins a quatre conjunts més –el mateix Osca, l'Almeria, l'Albacete i el Llagostera–, una batalla ferotge per mirar d'evitar el que seria una desgràcia per a qualsevol d'ells. La derrota al camp de la Ponferradina deixa els llagosterencs a deu punts dels d'El Bierzo, la mateixa distància que el Mallorca, vencedor del seu duel contra el Leganés (3-0). Aquests dos rivals ja queden lluny dels gironins, en un cercle que ha quedat reduït i, tot això, tenint en compte que hauran de viatjar a Osca i rebre l'Almeria, partits clau, si es mantenen amb possibilitats.