dissabte, 24 de setembre del 2016

"La prèvia de Primera Catalana #1 – Jornada 4".Article de @elconvocat

El Convocat

El Convocat

La prèvia dels equips gironins de Primera Catalana #1. Jornada 4 de la U.E. Llagostera ‘B’, el Girona F.C. ‘B’, el C.E. Farners i el C.F. Lloret. 

Recuperar sensacions | Prèvia del F.P. Hermes – U.E. Llagostera ‘B’

Tot i iniciar-se a la nova categoria amb una victòria, el Llagostera B no acaba de trobar la peça clau per seguir sumant punts. Els de Pep Triadú van estrenar-se derrotant 2-0 al Tona, però als dos últims partits han caigut per la mínima davant el Vic i el Farners.
Toca recuperar sensacions
Per aquest motiu, el ‘filialasso’ ha de començar a remuntar el vol i anar retrobant-se amb aquestes magnífiques sensacions que van exhibir a l’estrena de la temporada.
Ara mateix, els blaugranes ocupen l’onzena plaça a la taula, amb una victòria al seu caseller. És hora, doncs, que els joves jugadors de la Costa Brava, demostrin el que valen i que comencin a transformar les bones idees en bon futbol i gols.
El rival, en una situació similar
Amb dos punts, i ocupant la catorzena plaça, la Fundació Hermes necessita una victòria i confia en què el Municipal de Montgat es converteixi en un fortí.
Els dos únics punts que ha collit, han estat a fora, davant el Sants i el Farners –l’últim equip en derrotar al Llagostera B–. El conjunt de Manuel Alonso van caure derrotats al primer partit de la lliga, al Municipal, davant el Vic.
Dissabte, a les 18:30, ambdós equips tenen l’oportunitat de recuperar forces i, endur-se el primer triomf de la temporada (Hermes), o tornar a assaborir el gust de la victòria (Llagostera B).
Sants tornem-hi | Prèvia del Girona F.C. ‘B’ – U.E. Sants
El filial del Girona encara aquesta quarta jornada amb l’objectiu de guanyar els primers tres punts com a local. A banda de seguir amb la bona dinàmica de resultats, que els ha mantingut invictes fins a dia d’avui, la primera victòria a casa refermaria les bones sensacions deixades en aquests primers partits. Al davant es trobaran al Sants que comparteixen balanç amb els gironins, una victòria i dos empats, i es plantaran al camp de Sant Ponç amb la mateixa meta que els de Javi Garcia: no deixar escapar cap punt.
L’entrenador gironí podrà comptar amb tots els seus efectius de cares al partit que es jugarà aquest diumenge a les 12 del migdia. En canvi, l’equip barceloní tindrà la baixa d’un fix al darrere, Cristian Faura. Els de Sants es caracteritzen per un joc defensiu, a la italiana, i molt intens en el cos a cos. Prova d’això en són les catorze targetes grogues que els hi han ensenyat en tan sols tres partits, a les que també hi hem de sumar les dues expulsions, l’última la de Faura. La temporada passada la igualtat al terreny de joc es va fer palesa al marcador amb un empat a dos aferrissat fins als últims instants.
Els ulls han d’estar posats altra vegada en la victòria, la imbatibilitat és el de menys. La bona dinàmica i l’estil de joc de les últimes jornades han de persistir. A això, la competitivitat asfixiant del Sants no donarà cap treva de la mateixa manera que no deixarà que li trenquin la imbatibilitat que també mantenen. S’haurà de tornar a suar sang per arrencar punts. La mateixa guerra però una altra batalla per la que lluitar.
Continuar progressant | Prèvia del C.F. Lloret – U.E. Avià
Dissabte, a les 17.00, l’equip del tècnic Edu Urdiales s’enfrontarà a la UE Avià, conjunt establert a la tretzena posició amb només dos punts i que buscarà el seu primer triomf al Municipal de Lloret, una fita que s’anticipa més que difícil. Donada la derrota al camp de l’Andorra, els jugadors lloretencs arriben amb molta ambició per aquesta jornada. Els locals tenen la confiança de tornar a assaborir una victòria que els tornaria a situar al podi de Primera, ara bé, hauran d’estar atents al partit que es jugarà al Municipal Jaume Tubau entre el Sant Cugat i el Manresa. La UE Avià no ha tingut un inici de temporada gens fàcil, però els tècnics Pablo Becerril i Gerard Del Cuerpo compten amb una plantilla ben equilibrada i contrastada, amb la qual intentaran posar en més d’un compromís a l’equip selvatenc.  
Estrenar-se a casa | Prèvia del C.E. Farners – F.C. Martinenc
Duel directe al Municipal de Santa Coloma. Aquest dissabte (18.30 h) es disputarà un partit entre dos rivals directes que lluitaran per les posicions capdavanteres del grup 1, el CE Farners, situat en la desena posició de la taula, i el FC Martinenc, setè a la classificació. I és que, després de la gran victòria de la darrera jornada a camp contrari, els de Santa Coloma volen tornar a mostrar-se igual d’eficaços de cara a porteria i sumar uns altres tres punts que els portarien a la zona noble de Primera. No obstant això, el matx es preveu d’allò més igualat, amb dos equips que compten amb plantilles de gran qualitat i comandats per tècnics molt experimentats, ingredients que, de ben segur, ens brindaran una bonica tarda de futbol català.

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada

Escriu aqui