dissabte, 24 de setembre del 2016

"Les il·lusions ben intactes".Article de J. Sebastian a @lesportiucat

Les il·lusions ben intactes

1a catalana. El Lloret i el Farners reben la visita de l'Avià (a les 17 h) i el Martinenc (18.30 h) respectivament, mentre que el Llagostera B visita la Fundació Privada Hermes, també a les 18.30 h

Una nova jornada de primera catalana, la quarta, es posa en marxa aquest cap de setmana. Fins a tres dels quatre representants gironins disputaran avui els seus partits. El Lloret, el Farners i el Llagostera B tenen l'objectiu de sumar punts per mantenir així les posicions més baixes allunyades i les il·lusions intactes de firmar un bon curs.
El Lloret rep la visita de l'Avià (a les 17 h). El conjunt dirigit per Edu Urdiales va perdre el primer partit de la campanya en la darrera jornada, en el desplaçament més feixuc de tots, a Andorra (2-1). Amb la intenció de redreçar el rumb, a casa els selvatans s'hi senten de meravella, tot i que rebran un conjunt necessitat que en els dos partits que ha jugat només ha pogut empatar.
El Farners rep el Martinenc (a les 18.30 h), un dels vuit equips que encara es mantenen invictes després de tres jornades. El conjunt dirigit per Nacho Castro va guanyar el primer matx en el duel gironí contra el Llagostera B (0-1) i, en plena festa major, intentarà oferir el primer triomf a la seva afició.
Encara en el dia d'avui, el Llagostera B visita la Fundació Privada Hermes (a les 18.30 h). L'equip de Pep Triadú ha encadenat dues derrotes i intentarà de totes les maneres possibles vèncer per fer un bon salt qualitatiu en la classificació. El contrincant dels llagosterencs és un dels sis equips que encara no ha pogut guanyar cap partit, però en l'actualitat encadena dos empats.
El Girona B s'hi posarà demà per rebre el Sants (a les 12 h) i intentar mantenir-se invicte.

FARNERS

Els colomencs volen confirmar les bones sensacions després del triomf a Llagostera (0-1)

GIRONA B

L'únic equip gironí invicte vol sumar els tres punts després d'empatar dos partits seguits
Els d'Edu Urdiales intentaran tornar al camí del triomf després d'encaixar la primera derrota

LLAGOSTERA B

Dues derrotes per la mínima han frenat en sec la progressió del filial llagosterenc
Darrera actualització ( Dissabte, 24 de setembre del 2016 02:00 )
Publicat a

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada

Escriu aqui