dissabte, 24 de setembre del 2016

"Un record inesborrable". Article de J. Sebastian a @lesportiucat

Un record inesborrable

2a divisió B. El Llagostera visita el Collao per enfrontar-se amb l'Alcoià (demà a les 18 h). El conjunt llagosterenc ja va assaltar un dels camps mítics de la categoria l'any de l'ascens (0-1)

Rubén amb la samarreta de l'Alcoià en la darrera visita del Llagostera al Collao Foto: L'ESPORTIU.
1
El Llagostera visita demà el Collao per enfrontar-se amb l'Alcoià (a les 18 h). El conjunt llagosterenc haurà de mostrar la seva millor versió si vol tenir possibilitats de puntuar en un dels estadis amb més pressió ambiental de la categoria i, per conseqüència, dels més complicats per als visitants. Un dels jugadors de la plantilla gironina que coneix més l'Alcoià i tot l'entorn del club blanc-i-blau és l'extrem dretà Rubén Martínez. El futbolista nascut a Maó va defensar l'escut del club d'Alcoi durant les campanyes 2013/14 i 2014/15, i és que, precisament en la darrera visita del Llagostera al Collao, l'actual extrem blaugrana va ser testimoni de la victòria gironina –el 3 de novembre del 2013–, gràcies a un solitari gol de Jordi López: “Ho recordo perfectament. El Llagostera va acabar pujant a segona A i sabia molt bé el que feia. En una errada nostra en la sortida de la pilota ens van fer l'únic gol del matx. Em va fer mal aquell resultat, però ara només desitjo repetir-lo”, comenta Rubén Martínez, que avisa dels perills de l'Alcoià, un equip temible sobretot quan juga al Collao, davant de la seva afició: “Serà un partit especial, ja que allà hi vaig passar un bon any en l'aspecte personal i professional. El Collao sempre és un camp complicat per al rival. L'afició pressiona molt, ja que les grades estan a prop del terreny de joc”, diu l'extrem, que afegeix: “Enguany és un equip molt més rocós, ja que agafa les característiques que té el seu entrenador [Toni Seligrat]. Tenen jugadors contrastats, però estem preparats per a la guerra i volem sumar els tres punts per trencar la ratxa negativa a domicili.”
Fe màxima tot i el mal inici
Després de sumar cinc punts en les primeres cinc jornades de la competició, el Llagostera ocupa la catorzena posició i els equips capdavanters comencen a allunyar-se: “Hem de mantenir la calma, ja que estem treballant molt i bé per acoblar les peces. Som molts fitxatges i, tot i que ara no acaben de sortir bé les coses, segur que les corregirem i enllaçarem bons resultats per començar a mirar més amunt”, comenta Rubén Martínez, que ha estat titular en quatre dels cinc primers partits –hi ha participat en tots– i acumula 316 minuts de joc: “El grup és bo i tenim gent prou contrastada per aixecar el vol i escalar posicions. Cada dia entenem més les idees que l'entrenador espera implantar. L'equip està molt unit, i segur que d'aquí a unes jornades estarem amb els automatismes molt més assumits per tothom”, sentencia l'exjugador del Celta B, l'Alcoià i el Sant Andreu, que aquest estiu, procedent de La Hoya Llorca, va aterrar a Llagostera per ser un jugador important en l'engranatge ofensiu dels d'Oriol Alsina.

03-11-2013

Un gol de Jordi López va servir als llagosterencs per vèncer en un dels camps més difícils
Serà un matx especial. El Collao és un camp complicat per al rival. L'afició pressiona, ja que les grades estan a prop del terreny de joc
El grup és bo i tenim gent prou contrastada per aixecar el vol i escalar posicions
Rubén Martínez
atacant del llagostera
Recordo l'última victòria del club al Collao, l'equip sabia bé el que feia. Em va fer mal aquell resultat, però ara només desitjo repetir-lo
Darrera actualització ( Dissabte, 24 de setembre del 2016 02:00 )
Publicat a

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada

Escriu aqui