diumenge, 6 de novembre del 2016

"A fora millor que a casa?". Article de Raul Sanz a @elconvocat

U.D. Atlètic Llevant – U.E. Llagostera

La UE Llagostera es desplaça per enfrontar-se a la UD Atlètic Llevant, amb la intenció de seguir sumant punts de cara a l’ascens a la Divisó de Plata

Raul Sanz

Raul Sanz

Redactor
D’un dia per l’altre, el Llagostera ha començat a agradar-se quan juga com a visitant. És cert que, anteriorment, la victòria no havia arribat per mala sort, ja que, en alguns partits, els d’Alsina havien merescut endur-se els tres punts; però sempre s’havien quedat amb la mel als llavis.
Ara, els blaugranes no només guanyen lluny de Palamós, sinó que ho fan de manera consecutiva. Primer el Gavà (0-2) i, dimecres passat, el Sabadell (0-3). En poc més d’una setmana els gironins han aconseguit el que no havien estat capaços durant més d’un any.
A més, al club, s’hi respira un nou ambient. Els homes d’Alsina comencen a oferir un bon joc, i els resultats no tarden a arribar. Tot i una arrancada fluixa, els de la Costa Brava estan començant a remuntar places a la taula, i veuen com l’esforç és recompensat amb l’èxit que, jornades abans, la sort havia estat encarregada de treure’ls-hi.
L’equip empat
Al davant, tindran a un equip que fa set partits que no coneix la derrota. Tot i aquestes jornades invicte, l’Atlètic Llevant, només ha aconseguit dues victòries, per sis empats. Per aquest motiu, els de Carlos Granero estan situats a la penúltima plaça de la classificació.
La UD Atlètic Llevant, és un equip segur en defensa i que aprofita les seves ocasions en atac. Costa molt fer-li un gol, i les estadístiques ho reflecteixen. Dels sis empats, en cinc ocasions, el resultat final ha estat 0-0. Tot i les derrotes, els ‘granotes’ no han perdut cap partit per més d’un gol, un símptoma més de la dificultat que tenen els rivals per perforar la seva porteria.
Diumenge, a les 12:00, el filial del Llevant i el Llagostera es veuran les cares a la Ciutat Esportiva de Buñol, al partit corresponent a la 13ª jornada del grup III de Segona Divisió B.
LES CLAUS DEL PARTIT:
  • Seguretat defensiva: els locals són un rival dur de rosegar, i no ho posaran gens fàcil davant la seva afició.
  • Manel, Marc Fernández…: la qualitat dels jugadors de la UE Llagostera és molt alta i, a vegades, un detall d’algun d’aquests ‘craks’ val per endur-se el partit
  • El moment de Moragón: el meta blaugrana està a un moment dolç de la temporada. Està confiat i dóna seguretat sota pals; és una peça clau pels d’Alsina.

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada

Escriu aqui