diumenge, 6 de novembre del 2016

"L'hora de canviar de marxa". Article de J. Sebastian a @lesportiucat

L'hora de canviar de marxa

De nou a fora. El Llagostera visita el camp de l'Atlètic Llevant en el que serà el segon duel consecutiu com a visitant. Guanyar permetria als gironins acariciar les places de ‘play-off'

El Llagostera vol confirmar el bon moment que travessa contra l'Atlètic Llevant (a les 12.00 h). El conjunt llagosterenc va oblidar la derrota a casa contra el Barça B (0-2) dissabte passat, gràcies a un partit pragmàtic i efectiu dimecres a la Nova Creu Alta de Sabadell (0-3). Quatre victòries en les sis últimes jornades han permès als gironins distanciar-se de la part més baixa i aproximar-se, a poc a poc, a les posicions de play-off d'ascens, actualment a tres punts. “A Sabadell no vam fer el millor partit fora de casa però quan tens l'efectivitat elevada tot és més fàcil. Hem guanyat quatre dels últims sis partits i això ens dóna una bona oportunitat per apropar-nos a les posicions privilegiades. L'hem d'aprofitar, ja que aconseguir una sèrie positiva semblant costa molt en aquesta categoria”, comenta l'entrenador del Llagostera. Oriol Alsina té la mosca al nas pel fet d'haver d'enfrontar-se a un nou filial, el cinquè, una tipologia d'equip que enguany ha fet la punyeta als gironins –han perdut contra el Mallorca B (4-0) i el Barça B (0-2) i han empatat contra l'Espanyol B (1-1) i el Vila-real B (2-2). “Ens enfrontem a un filial d'un perfil diferent. En defensa són molt sòlids i fa quatre partits que no encaixen cap gol. Tenen rapidesa al davant, intensitat en el joc aeri i molta velocitat en la transició defensa-atac. Haurem d'estar concentrats i atents” avisa el tècnic d'Arenys de Mar.
L'Atlètic Llevant va perdre els quatre primers partits de lliga, però des de llavors no coneix la derrota –sis empats i dues victòries–. “Han encaixat només set gols en total i travessen un moment molt bo. Els està costant veure porteria [només han fet cinc dianes] però els seus registres en les darreres jornades són una animalada. Si ens emportem els tres punts la confiança i la moral de l'equip pujarà molt”, declara Alsina.
La recuperació física
Tots els equips de la categoria acumulen dos enfrontaments de lliga en els darrers set dies. L'equip que afronti amb garanties físiques i frescor a les cames en el màxim de jugadors sortirà amb avantatge. “Hi ha diversos elements clau i un serà com es recuperen els jugadors de l'esforç físic dels dos darrers enfrontaments. Hem jugat dos duels seguits contra dos equips que toquen la pilota i això ens ha fet córrer més. Veurem com arribem al matx i si estem àgils de cos i de ment”, sentencia Alsina, que recupera Marc Martínez després de complir el partit de sanció per acumulació de targetes grogues, però encara no cap dels lesionats: Vivi, Quesada, Diego, Rodri i Rafa Jordà.

LA PRÈVIA

Hem guanyat quatre dels últims sis partits i això ens permet tenir una bona oportunitat per apropar-nos a les posicions de privilegi de la classificació
Serà un partit complicat contra un rival que travessa un bon moment i que encaixa pocs gols
Oriol Alsina
Entrenador del llagostera

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada

Escriu aqui