dilluns, 14 de novembre del 2016

"Oportunitat perduda de fer el salt a la zona noble ". Article de @educiu i J. Sebastian a @lesportiucat

Oportunitat perduda de fer el salt a la zona noble

Llagostera. Després de l'empat contra el València Mestalla a Palamós (1-1), els llagosterencs són desens, amb 18 punts, a 6 de la quarta posició 

 

El Llagostera no acaba de trobar la regularitat necessària en els resultats per instal·lar-se definitivament en la zona noble de la taula. El conjunt dirigit per Oriol Alsina va fer un bon partit contra el València Mestalla dissabte a Palamós, però després d'avançar-se mitjançant Manel (60') i de perdonar diverses ocasions per sentenciar el matx, els blaugrana van cedir dos punts en els instants finals després d'un gran gol de falta de Carlos Soler (84').
L'empat contra el filial valencianista (1-1) deixa el Llagostera novament en la meitat de la taula, com a desè classificat, amb divuit punts, a sis de la zona de promoció d'ascens. A més, els de la Costa Brava no podran disposar de Jordi Masó per al partit següent al camp de l'Eldenc (diumenge, 17 h), ja que el jugador va ser expulsat en el tram final del duel per doble amonestació.
El Llagostera va tenir festa ahir i serà avui quan reprendrà l'activitat amb un partit d'entrenament contra el filial de primera catalana, que aquesta jornada no va jugar el seu corresponent enfrontament contra l'Andorra perquè va ser ajornat.

DOBLE PATACADA

El Llagostera va deixar escapar dos punts en el tram final i Masó va ser expulsat

 

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada

Escriu aqui