diumenge, 25 de setembre del 2016

"El Llagostera B va de més a menys i encadena tres derrotes".Article de @lesportiucat

El Llagostera B va de més a menys i encadena tres derrotes

1a catalana. Els de Pep Triadú s'avancen en el marcador, però acaben perdent a Montgat

FP HERMES 3 LLAGOSTERA B 1

FP HERMES: Yancarlo, Franco, Dijibi, Verges, Cifu, Arnau, Guaje, Manu, Garrido (Negro, 77'), Tomás (Benito, 70') i Baby (Pozzo, 89').
LLAGOSTERA B: Busquets, Pol (Espuña, 67'), Gómez, Mitja, Maynau (Maymí, 89'), Ferrer, Barco (Almendros, 79'), Oriol, Rubén, Gelmà i José Manuel (Carlos Martínez, 67').
GOLS: 0-1 (6') Gómez. 1-1 (18') Guaje. 2-1 (55') Baby, de penal. 3-1 (90') Pozzo.
ÀRBITRE: Mateo Moreno. T.G.: als locals Cifu, Baby, Guaje, Yancar i Franco; i als visitants Ferrer, Gelmà i Almendros.
COMENTARI: El Llagostera B va debutar amb una victòria, però la sort no l'ha acompanyat en els darrers partits i ahir va encadenar la tercera derrota al camp de l'Hermes. Els de Pep Triadú van arrencar el partit amb força i van ser els amos del partit en els compassos inicials. El blaugrana Gómez, al minut 6, va traduir el domini amb el primer gol del partit, que donava avantatge als llagosterencs. Poc després Gelmà, amb un xut de fora l'àrea, va estar a punt d'ampliar l'avantatge. Amb el pas dels minuts el conjunt local es va anar endollant i en el 18' va aconseguir el gol de l'empat etzibant un cop dur al Llagostera B. Guaje va culminar una jugada col·lectiva i va canviar la tendència del partit, que es va igualar. A la represa els llagosterencs van rebre un nou cop, quan Baby va aprofitar un penal per capgirar el resultat (2-1, 55'). El Llagostera B no va abaixar els braços i va buscar l'empat fins que, en l'afegit, l'Hermes va sentenciar amb el 3-1, obra de Pozzo.
Darrera actualització ( Diumenge, 25 de setembre del 2016 02:00 )