diumenge, 25 de setembre del 2016

"Cal adaptar-se". Article de Raul Sanz a @elconvocat

Amb cinc partits a l’esquena, el Llagostera encara no es troba còmode a la Segona B i visita a l’Alcoyano

Raul Sanz

Raul Sanz

Redactor
El Llagostera està necessitat. Tot i arribar d’una categoria superior com és la Divisió de Plata, el conjunt català encara no ha trobat la tecla que faci que l’equip comenci a sumar punts de tres en tres.
Els d’Alsina no han tingut continuïtat en cap partit, i el seu retorn a la categoria de bronze no ha estat l’esperat. En aquestes cinc jornades, només han estat capaços de guanyar un partit –davant l’At. Saguntí–, i empatar-ne dos –els filials de l’Espanyol i el Villarreal–.
Casualment, aquests cinc punts que suma a la taula, han estat guanyats al Nou Estadi de Palamós. Com ja és costum, i com va passar durant la temporada passada, els viatges lluny de la Costa Brava produeix al Llagostera una mena d’al·lèrgia. Dues derrotes i tres gols en contra (cap a favor), són els números que acompanyen al conjunt d’Oriol Alsina quan es desplacen com a visitants.
Encara són a temps de capgirar aquesta situació. És una xifra que ha de canviar ràpid, ja que, com va passar l’anterior temporada, pot fer que l’equip ocupi zones baixes a la classificació.
Els blaugranes segueixen sent un dels principals candidats a lluitar per l’ascens de nou a la Liga 1, 2, 3 però han de començar a millorar com a forasters i fer que les ensopegades davant l’Ebro i l’Hèrcules siguin mera casualitat.
El ‘yin’ i el ‘yang’
Si el Llagostera està en hores baixes, l’Alcoyano pot afirmar tot el contrari. Es troba en una merescuda cinquena plaça, a tan sols tres punts del líder, el Barça B. És dels pocs equips invicte, amb dues victòries –una davant el mateix Barça B– i tres empats.
El conjunt de Toni Seligrat procura donar una bona imatge davant la seva gent a El Collao i espera que aquest diumenge els seus jugadors tornin a crear la màgia que tots els aficionats blanc-i-blaus desitgen.
Diumenge, a les 18:00, la 6a Jornada del grup 3 de la Segona Divisó B arriba a El Collao, on Alcoyano i Llagostera s’enfrontaran a la recerca d’una victòria que, culminaria un gran inici de lliga per uns, i que faria reaccionar als altres.

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada

Escriu aqui