dilluns, 26 de setembre del 2016

"Sense punteria ni premi".Article de @lesportiucat

Sense punteria ni premi

Nou sotrac. El Llagostera cau al Collao (2-0) després de desaprofitar un grapat d'ocasions i de topar amb la inspiració del porter local, Marc Martínez. Els d'Alsina continuen sense guanyar a domicili

La jugada del primer gol de l'Alcoià Foto: DIARIO INFORMACIÓN.
1
Nova desfeta del Llagostera a domicili, i ja són 24 partits consecutius sense guanyar fora de casa entre aquesta temporada i l'anterior. Ahir el conjunt dirigit per Oriol Alsina va merèixer molt més que no pas la derrota per 2-0 al Collao, però la falta de punteria –els llagosterencs van fallar un munt d'ocasions clares– combinada amb l'exhibició del porter local Marc Martínez va donar els tres punts a l'Alcoià, que va endur-se el premi gros fent ben poca cosa. L'equip de Toni Seligrat es va avançar ben aviat amb un gol de Ruso després d'un quart d'hora, va patir el que no està escrit per mantenir el resultat en el marcador i finalment va sentenciar en el tram final amb un gol de Gato (84') que va deixar KO els de la Costa Brava. El Llagostera continua amb el seu fluix inici de lliga (5 punts en les primeres sis jornades).
A remolc ben aviat
El partit va començar amb l'Alcoià empenyent amb força, dominador de la pilota, i amb el Llagostera ben plantat damunt del terreny de joc però veient-les venir al seu camp. Això va provocar que Jose Moragón hagués d'intervenir ben aviat amb una aturada de mèrit després d'un xut amb l'esquerra de David Torres a la frontal de l'àrea, en el que va ser el preludi del primer gol local. Va ser en un córner servit per Álvaro García que Tomás Ruso va enviar al fons de la xarxa amb un cop de cap al primer pal i que va deixar Moragón bocabadat (14'). A partir d'aquí el Llagostera va començar a guanyar presència i va tenir l'empat a tocar, primer amb dues ocasions pràcticament consecutives d'Álex Colorado –la primera de falta– i després amb una gran canonada de Marc Fernández que va fer lluir el porter de l'Alcoià, Marc Martínez –no s'ha de confondre amb el migcampista del Llagostera–. Llavors el partit va entrar en una fase de més calma, abans que els llagosterencs hi tornessin amb força abans del descans. Però ahir la pilota no volia entrar i els pupils d'Oriol Alsina van tornar a fallar un grapat d'ocasions, amb Marc Fernández (va errar la passada de la mort de Robert Simón), Rodri (amb el cap) i Manel (de xilena en l'acció continuada) com a protagonistes. I així es va arribar a la mitja part, amb un immerescut 1-0 a favor de l'Alcoià que obligava el Llagostera a reaccionar en la segona part.
No hi ha manera
El segon acte va començar amb els mateixos 22 futbolistes. També va continuar el domini i la insistència del Llagostera, que va sortir disposat a buscar l'empat des del primer minut. Primer ho va intentar Manel, després Valentín, i fins i tot es va animar el central Eloi Zamorano –ahir debutava en la lliga– amb un xut llunyà que va aturar Marc Martínez, molt segur. Poc després l'Alcoià va tornar a fer acte de presència amb una rematada de Jony, mentre que els de la Costa Brava anaven perdent l'ímpetu en atac i també Marc Martínez per lesió (el va substituir Cano). I de Marc Martínez al seu homònim, que ahir es va fer internacional amb una altra aturada espectacular en un xut de Colorado (70'), que ja estava desesperat. Encara que semblés impossible, l'Alcoià continuava amb el marcador a favor, i el Llagostera, ja gairebé a la desesperada, arriscava amb una defensa de tres amb l'entrada de l'atacant Rubén Martínez pel lateral Valentín Merchán. En el tram final Alsina també va fer jugar Carlos Albarrán tot buscant més profunditat i l'empat, però, coses del futbol, va ser l'Alcoià qui va ampliar l'avantatge amb un gol de Gato, que va superar Moragón en segona instància (84') i va sentenciar el duel. La patacada ja era definitiva i el Llagostera va tornar cap a casa amb la cua entre cames.

ALCOIÀ 2 LLAGOSTERA 0

ALCOIÀ: Marc, Barreda, Ruso, Mariano (Mario, 30'), Navarro, Miranda, Jony, José García (Devesa, 88'), Álvaro, Gato (Ángel, 85') i David Torres.
LLAGOSTERA: Moragón, Masó, Eloi Zamorano, Rodri, Valentín (Rubén Martínez, 75'), Samu, Marc Martínez (Cano, 60'), Colorado, Robert Simón (Albarrán, 78'), Marc Fernández i Manel.
GOLS: 1-0 (14') Ruso. 2-0 (84') Gato.
ÀRBITRE: Sánchez Villalobos. T.G.: als locals Marc i Jony; i als visitants Valentín i Rodri. T.V.: Cap.
PÚBLIC: 1.300 espectadors al Collao.

DOS HANDICAPS

El Llagostera va rebre l'1-0 molt aviat (14') i no va saber definir les moltes ocasions

INCREÏBLE

24
partits
sense guanyar
a domicili acumula el Llagostera entre el curs passat i aquest.

UN MUR

Després de l'exhibició del seu porter, l'Alcoià va sentenciar en el tram final (84')
Darrera actualització ( Dilluns, 26 de setembre del 2016 02:00 )
Publicat a

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada

Escriu aqui