dijous, 26 de maig del 2016

"El Llagostera no passa de l'empat contra l'Almeria i es complica molt la permanència (0-0)". Article de Esport 3

En un duel contra un rival directe al Nou Municipal de Palamós, el Llagostera necessitava la victòria, però només han sumat un punt estèril que el deixa a cinc punts de la salvació quan falten dues jornades per acabar la lliga
David Carballo
Quique ha estavellat tres xuts al pal de la porteria local (@LaLiga)
La UE Llagostera s'ha complicat encara més la permanència a la Segona Divisió després de no passar d'un empat sense gols contra l'Almeria. En un duel contra un rival directe al Nou Municipal de Palamós, els catalans necessitaven la victòria però només han sumat un punt estèril que els deixa a cinc punts de la salvació a falta de dues jornades per acabar la lliga.
L'Almeria, que també s'hi jugava molt, ha començat molt més endollat i en el minut 4, Quique ha tingut una gran ocasió fer el 0 a 1 però el seu xut s'ha estavellat al pal. Al Llagostera li ha costat molt reaccionar i els visitants han seguit atacant en busca del gol. Dubarbier, molt incisiu i Míchel, amb una espectacular xilena, han tornat a crear perill sobre la meta de René, que també s'ha hagut de lluir per desviar un cop de cap de Kalu Uche.
El Llagostera pràcticament no ha creat perill però en el minut 37, l'àrbitre li ha anul·lat un gol legal a Imaz per un fora de joc innexistent que podria haver canviat el signe del partit.
En la represa, els dos equips han buscat el gol que els donés tres punts vitals però ha estat l'Almeria qui ha tornat a perdonar per mitjà de Quique, que ha estavellat dues rematades més als pals de la porteria local. Amb aquest resultat, el Llagostera ho té molt complicat per mantenir la categoria i necessitarà guanyar contra el Leganés i el Saragossa en les dues últimes jornades per intentar el miracle.