dijous, 26 de maig del 2016

l'Entrenador del Llagostera @oriol_alsina:“Seria un miracle que ens salvéssim”. Article de @ribas1975 a @diaridegirona

«Seria un miracle que ens salvéssim»

Oriol Alsina carrega contra l'àrbitre pel gol, mal anul·lat a Imaz i recorda que Ais Reig ja els va perjudicar a Vitòria: «No hem guanyat perquè un senyor ha xiulat una cosa que no s'ha produït»

26.05.2016 | 00:00
«Seria un miracle que ens salvéssim»
«Seria un miracle que ens salvéssim»
Ahir el Llagostera va perdre més que dos punts. Després de l'insuls empat sense gols amb l'Almeria, les cares a la zona mixta de l'estadi Palamós-Costa Brava eren de desolació, ningú ho deia obertament, perquè matemàticament no és un fet, però tots i cadascun dels jugadors del Llagostera marxaven assumint el descens a Segona B.
Els miracles a Lourdes i creure que els blaugrana poden salvar la categoria en les dues últimes jornades és ara sí, impossible. Amb cara de pomes agres i indignat per l'arbitratge de Saul Ais Reig, el tècnic del Llagostera, Oriol Alsina, va comparèixer davant els mitjans de comunicació amb la sensació de que l'aventura a l'elit s'acaba. Les primeres paraules d'Alsina van ser per descriure que «sento impotència, els jugadors i el cos tècnic estan plorant al vestidor perquè pots perdre perquè el rival és millor que tu, però, no perquè un senyor t'anul·la un gol legal», en referència a una acció de Jesús Imaz abans del descans invalidada per un inexistent fora de joc. El tècnic va recordar que aquest era el mateix àrbitre que a Vitòria va concedir un gol il·legal als bascos i no va xiular un penal sobre Natalio.
A pesar del 0 a 0 i la decepció d'un descens que ja s'olora, Alsina va destacar que «em sento orgullós dels meus jugadors per l'esforç realitzat fins al minut 90, crec que hem fet un dels partits més complets, amb més possessió i l'Almeria ha vingut aquí a defensar-se». Per aquest motiu el tècnic blaugrana considerava que «l'empat és injust, havíem d'haver guanyat però per enèssima vegada un gol mal anul·lat ens ha perjudicat i fins i tot podríem haver guanyat el goal average». Els andalusos també van disposar d'ocasions per batre a René, però, Alsina va explicar que «les han tingut al final i quan nosaltres anavem a l'atac, és més a la primera part no han xutat ni una sola vegada». En joc queden sis punts i la salvació és a cinc. Alsina és realista i ja veu com la flama que han mantingut encesa fins al final s'apaga. «És molt difícil, seria un miracle que ens salvéssim, ja no depenem de nosaltres, els goal average els tenim perduts tots menys amb el Mallorca, però hem d'anar a Leganés a mort». Això sí, va dir que si baixen «ja estic pensant des d'avui com tornar aquí».

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada

Escriu aqui