diumenge, 9 d’octubre del 2016

"Trencar esquemes". Article de Raul Sanz a @elconvocat

Els d’Alsina afronten el partit davant el Mallorca B com una final i volen trencar, d’una vegada per totes, la maledicció de jugar com a visitants

Raul Sanz

Raul Sanz

Redactor
Després de tants i tants partits jugant com a forasters, on el resultat sempre era el mateix, el Llagostera vol canviar aquesta dinàmica i endur-se el gran premi de Son Bobiloni.
Diuemenge es viurà un duel especial. Si no empaten, serà una sorpresa. Per una banda, el Mallorca B encara no coneix la victòria com a local. I d’altra banda…bé, ja sabem el conflicte que hi ha entre el Llagostera i el ‘jugar fora de casa’.
Amb l’última victòria, el conjunt d’Alsina ha aconseguit escapar-se, si més no, del descens. Cosa que encara no ha pogut materialitzar el Mallorca B. El filial acumula quatre partits sense guanyar -dos derrotes i dos empats-. L’únic triomf va ser davant el Levante B, com a visitants.
Així doncs, tots dos equips arriben necessitats de donar un cop a la taula i remuntar posicions a la taula. Amb els tres punts el Mallorca B no sortiria encara del descens, però si els blaugranes aconsegueixen trencar la barrera de jugar fora, podrien fer un gran salt a la classificació.
Duel directe
Arribats ja a la vuitena jornada de la lliga, hi ha equips que ja comencen a despuntar sobre d’altres i que es col·loquen a la posició en la qual romandran durant la resta de la temporada. Altres, com el Llagostera, encara han de despertar i situar-se al lloc al qual pertanyen.
Si diumenge sorprenen al filial balear i aconsegueixen endur-se els tres punts cap a Palamós podran escalar el mur que no els permet veure més enllà de la 15ª plaça. A més, s’expulsarien, d’una vegada per totes, la maledicció dels resultats lluny de la Costa Brava, que arrosseguen des de l’any passat.
A les 12:00 del migdia, RCD Mallorca B vs UE Llagostera, partit corresponent a la 8ª jornada de Segona Divisió B.

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada

Escriu aqui