diumenge, 9 d’octubre del 2016

"A les Illes per confirmar-se". Article de J. Sebastian a @lesportiucat

A les Illes per confirmar-se

Per mirar cap amunt. El Llagostera visita el Mallorca B amb l'objectiu d'encadenar dues victòries per primer cop i seguir així amb la progressió, com a bloc i en la taula classificatòria

El Llagostera visita la ciutat esportiva de Son Bibiloni per enfrontar-se al filial del Mallorca (a les 12.00 h). Després de superar al Palamós-Costa Brava l'Atlètic Balears (2-1), el conjunt llagosterenc se les haurà amb un altre equip de les Illes Balears, un bloc molt diferent sobretot per la joventut i el talent individual d'alguns dels seus jugadors. Els gironins volen aconseguir el segon triomf consecutiu per primera vegada aquesta temporada per, una vegada per totes, fer un pas endavant i qualitatiu en la classificació, un aspecte important per al club. “Aquest partit pot ser un punt d'inflexió per a l'equip, ja que guanyant ens situaríem a la zona mitjana-alta de la taula. Perdent, hauríem de tornar a mirar cap avall i això no ho volem”, comenta l'entrenador del Llagostera, Oriol Alsina, que afegeix: “Ens hi deixarem la pell per vèncer i sumar els tres punts. Els darrers partits l'equip ha estat bé i volem seguir en línia ascendent.”
El tercer filial del curs
El Mallorca B serà el tercer contrincant filial al qual s'enfrontarà el Llagostera. Després de l'Espanyol B (1-1) i Vila-real B (2-2), els llagosterencs es desplacen a les Illes per, ara sí, derrotar un conjunt de característiques semblants als dos anteriors. “És un filial autèntic, com l'Espanyol. Tenen jugadors molt joves capaços del millor i del pitjor. Tenen bones individualitats, ens rebran després de treure un bon resultat de la Nova Creu Alta de Sabadell [1-1] i recuperar jugadors lesionats com One, Cedric i d'altres”, analitza Alsina, que insisteix: “Tenen un sistema semblant al nostre amb un 4-4-2 i futbolistes amb velocitat al davant. No han començat gaire bé la lliga però sol passar en equips així. Es van entonant i després són més perillosos.”
El conjunt balear es troba en la dissetena posició del grup, amb només cinc punts. Dirigits per l'exjugador professional Javier Olaizola, els mallorquins només han vençut a fora contra el Llevant B (1-2). Com a local, el Mallorca B ha perdut els tres partits que ha jugat a Son Bibiloni –contra l'Alcoià (0-1), el Cornellà (0-3) i el Barça B (2-3), aquest últim jugant bona part de l'enfrontament amb un home menys, però plantant batalla al filial blaugrana.
El Llagostera va aconseguir en el darrer partit una victòria del tot balsàmica per afrontar amb garanties els propers duels. Els tres punts contra l'Atlètic Balears no treuen de la misèria els blaugrana, que són els quinzens en la classificació amb vuit punts, però sí que alleugereixen una mica la pressió a la plantilla, neguitosa pels mals resultats. “Sempre que empates és positiu, però si guanyes, encara més. La darrera victòria ens ha aportat tranquil·litat. Va ser un bon triomf per al grup”, explica el tècnic d'Arenys de Mar, que només pensa a encadenar la segona victòria i escalar posicions, l'objectiu més immediat que s'han marcat els llagosterencs abans d'un mes de competició que apujarà encara més el llistó.

LA PRÈVIA

Sempre que empates és bo però si guanyes, encara més. La darrera victòria ens ha donat tranquil·litat, va ser un bon triomf per a tot el grup
El Mallorca B té un sistema semblant al nostre amb un 4-4-2 i futbolistes amb velocitat al davant
Oriol Alsina
entrenador del llagostera
Ens hi deixarem
la pell per vèncer i sumar els tres punts. En els darrers partits l'equip ha estat bé i volem seguir en línia ascendent

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada

Escriu aqui