dimarts, 12 d’abril del 2016

"José Carlos, el revulsiu de la primera remuntada del curs". Article de @educiu a @lesportiucat

José Carlos, el revulsiu de la primera remuntada del curs

Decisiu. L'extrem va reaparèixer dotze jornades després i va ser clau per capgirar el resultat contra el Bilbao Athletic. L'andalús va entrar en el minut 61, va desequilibrar i va provocar el primer gol local

José Carlos, just en el moment en què va superar Iriondo per després centrar i provocar el gol en pròpia porteria de Yeray Foto: J.R/ICONNA.
1
El Llagostera va aconseguir dissabte passat contra el Bilbao Athletic la primera remuntada de la temporada (2-1). El conjunt llagosterenc va capgirar el gol inicial d'Aketxe (49') en només dos minuts gràcies a dues dianes de Yeray (en pròpia porteria en el 68') i Benja (70') que van donar tres punts d'or als gironins per seguir vius en la lluita per la salvació. En la gran reacció dels blaugrana hi va tenir un paper decisiu José Carlos, que va reaparèixer després de dotze jornades lesionat amb una actuació providencial. L'extrem va entrar en el minut 61 de partit substituint Ríos Reina, quan el Llagostera ja estava en desavantatge en el resultat, i es va col·locar al carril dret, on no va trigar a desbordar la defensa rival fins a provocar el gol de l'empat. L'andalús va baixar magistralment i amb molta qualitat una centrada de Samu de los Reyes des de l'altra banda, abans de regatejar sense problemes Iriondo i de posar la centrada de la mort a dins l'àrea bilbaïna, una pilota que finalment es va introduir en pròpia porteria el central Yeray.
Fins al final del partit José Carlos va continuar demostrant que si agafa la forma física pot ser un jugador molt important per al Llagostera, que el necessita més que mai. “Dos mesos després he pogut tornar a jugar, i això em fa molt feliç. A més, les sensacions són bones, tot i que he anat a poc a poc. Només pensem a guanyar partits per sortir de la zona baixa, començant pel de dissabte a Sòria contra el Numància”, explica l'extrem.
Intermitent
Després de la irrupció contra el filial basc, ara José Carlos té entre cella i cella trobar la regularitat d'aquí a final de temporada, una fita que fins ara el jugador no ha estat capaç d'assolir per culpa de les lesions. José Carlos, amb experiència a primera divisió, va debutar amb el Llagostera a finals del desembre passat (se li va activar la fitxa en detriment de la d'Enric Pi en una decisió força polèmica), però després de participar en tres partits el jugador es va lesionar i va estar apartat dels terrenys de joc durant dotze jornades consecutives, fins dissabte passat. En total, José Carlos acumula 137 minuts repartits en quatre enfrontaments (només un com a titular) i cap gol, una estadística que l'andalús intentarà ampliar considerablement en els últims nou partits de lliga que queden per disputar-se.
Ràpid, àgil i amb un bon driblatge, l'atacant només ha deixat pinzellades del que pot arribar a ser com a futbolista si la condició física l'acompanya. Ara caldrà veure si José Carlos està per jugar un partit complet o si, al contrari,l'entrenador Oriol Alsina només en pot disposar en trams més reduïts, com a revulsiu.

AMB COMPTAGOTES

137
minuts
en 4 partits (un com a titular) acumula José Carlos amb el Llagostera des que hi va debutar a finals del desembre passat.

EL PROTAGONISTA

Només pensem a guanyar partits per sortir de la zona baixa, començant pel del dissabte a Sòria
José Carlos
extrem del llagostera
Dos mesos després he pogut tornar a jugar, i això em fa molt feliç. A més, les sensacions són bones, tot i que he anat a poc a poc
José Carlos va demostrar la seva qualitat en el control i el driblatge previs al gol de Yeray