dimarts, 12 d’abril del 2016

"Menys greu del que s'esperava". Article de @educiu a @lesportiucat

Menys greu del que s'esperava

Fofo. Les proves mèdiques van descartar que el davanter tingués una lesió greu; té un edema ossi a la tíbia que el farà estar de baixa al voltant d'un mes. El futbolista es va lesionar dissabte contra el Bilbao Athletic en una topada amb Ramalho

Fofo, en un entrenament amb el Llagostera Foto: J.SABATER.
1
El Llagostera i Adolfo Enríquez, Fofo, van respirar una mica més tranquils quan ahir es va saber que el futbolista no tenia cap lesió greu. Les proves mèdiques van determinar que Fofo, que es va lesionar dissabte contra el Bilbao Athletic en una topada amb Ramalho, té un edema ossi a nivell superintern de la tíbia, que l'allunyarà dels terrenys de joc al voltant d'un mes. És una lesió molt menys greu del que s'esperava en un principi, ja que la ressonància va descartar que tingués un problema de lligaments o de menisc. Tot i això, la lesió arriba en el pitjor moment per a Fofo, que en les últimes tres jornades s'havia fet un lloc en l'onze titular després de tenir molt poc protagonisme des de la seva arribada en el mercat d'hivern. Ara Fofo, que suma 315 minuts en vuit partits i un gol, s'haurà d'aturar unes quantes setmanes amb l'objectiu de reaparèixer en el tram final de lliga.
Pendents de Querol
La titularitat de Fofo a l'extrem dret llagosterenc va anar precedida de la lesió de David Querol, que no ha pogut participar en els últims tres partits. El reusenc continua fent passos endavant en la recuperació, però encara no és clar que pugui arribar en condicions per al partit de dissabte, com tampoc Emilio Sánchez i Jordi López, que també arrosseguen molèsties físiques.

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada

Escriu aqui