divendres, 26 de febrer del 2016

"Un buit amb dos aspirants". Article de X.M. i @educiu a @lesportiucat

Un buit amb dos aspirants

Girona. Sense Pedro Alcalá, Machín haurà de triar entre el retorn a la competició de Richy i la continuïtat de Carles Mas, amb Lejeune més al centre

Per al derbi contra el Llagostera el Girona tindrà les baixes del lesionat Rubén Sobrino i del sancionat Pedro Alcalá, que la setmana passada va veure la cinquena targeta groga del curs i es perdrà el partit contra el seu exequip. Per cobrir la vacant d'Alcalá a la defensa Pablo Machín té principalment dues opcions per triar. Una és donar continuïtat a Carles Mas, titular contra l'Oviedo en el lloc de Florian Lejeune (estava sancionat), cosa que suposaria recol·locar el jugador francès al centre de la defensa. L'altra possibilitat seria fer jugar d'entrada Richy Álvarez, ja totalment recuperat de la lesió al menisc que ha fet que es perdés els últims onze partits de lliga (el central gallec va haver de passar per la sala d'operacions). Richy ja va entrar en l'última convocatòria, tot i que no va participar, i ara es posa a disposició de Pablo Machín per al que faci falta.
“Torno després d'una lesió, però tinc moltes possibilitats d'anar convocat i m'agradaria molt ser a l'onze, a més en el lloc on acostumo a jugar, però serà decisió del mister. L'altre dia vaig jugar els 90 minuts en l'amistós i, tot i acabar cansat, em vaig trobar bé i crec que puc jugar, però una cosa és el que pensi jo i l'altra el que vulgui fer l'entrenador”, explica Richy, que no amaga que el derbi gironí és un enfrontament especial i també molt important per als dos equips: “És un partit bonic de jugar, un derbi amb una rivalitat sana i amb molts excompanys a l'altre equip. Segur que serà un partit molt exigent, pel que ens estem jugant nosaltres de poder escalar més en la taula, i sobretot ells, ja que si perden se'ls complicarà la salvació.”
Richy també reconeix que la mala situació del Llagostera els pot beneficiar, encara que no es refia ni un pèl del fet que els llagosterencs siguin penúltims: “Estar en descens els pot influir negativament i podem jugar amb aquesta pressió, però no podem sortir relaxats perquè sabem el que ens trobarem, tenen jugadors experimentats i de qualitat.”
Borja, amb normalitat
Borja García, que dimecres no es va entrenar, va completar la sessió d'ahir amb tota normalitat i no ha de tenir cap problema per jugar demà. També va fer una part de l'entrenament el central Marcelo, tot i que encara està lluny d'un estat òptim.

REACCIONS

Torno després d'una lesió, però tinc moltes possibilitats d'anar convocat i m'agradaria molt ser a l'onze, però serà decisió del «mister»
El derbi és un partit bonic, amb una rivalitat sana i amb molts excompanys a l'altre equip. Segur que serà un partit molt exigent
El Llagostera està en descens i podem jugar amb això, però no podem sortir relaxats
Richy Álvarez
DEFENSA DEL GIRONA

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada

Escriu aqui